Reklama

Reklama

Summer Camp

Trailer 2

Čtyři mladí Američané se přihlásí na práci poradců v odlehlém španělském táboře, ale jejich představy zábavně stráveného léta začínají rychle slábnout, když jeden z nich náhle ztratí nervy a napadne ostatní. Než si skupina uvědomí, co se děje, zmocní se jich virus vyvolávající vztek. Virus se mezi nimi rychle šíří, a musí se spolehnout jeden na druhého, aby měli nějakou naději přežít noc. (noelcoward73)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (60)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu za prozatím největší zklamání sezóny vyhrává... chvíle napětí... Alberto Marini za svůj Summer Camp! Gratulujeme! Fakt díky, no. Prozraďte nám teď, milý Alberto, vaše nynější pocity. Proč si myslíte, že jste získal zrovna tuhle cenu? Děláte si ze mě prdel? Jsem nasranej! To jsou moje pocity! Člověk vám chce dát nějakej pořádnej a strašidelnej horor z lesa, a vy se mu takhle odvděčíte, kurvy jedny. A nemyslíte, pane Marini, že jste si to tak trošku posral sám? Čim jsem to tak posral?! Tim, že jsem to udělal hezky tajemný, od začátku napínavý, až do konce příjemně děsivý a navíc v modernim a svižnym kabátě? Kdepak, milý Alberto. Vždyť ten film je hroznej. Tuna klišé, všichni jenom řvou a hysterčí a vy si za záporáky vyberete tu nejhorší možnou alternativu. A s tou parkinsonovou kamerou jste to úplně zabil! Jde vidět, že vám ta kamera moc nesvědčí, radši se vraťte k papíru, protože tam... A vy jenom nevíte, co chcete! Na festivalech mi to chválili a tady najednou máte pindy! Nashle a polibte mi prdel, buzeranti zasraný! Taky nás těšilo, pane Marini, a zase někdy na viděnou! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Summer camp jsem dlouho odkládal jelikož jsem z něho měl rozpačité pocity už od trailerů. Každopádně to nedopadlo tak zle. Snímek o skupině dozorců na táboře, kteří zažijí menší peklo před příjezdem dětí. Španělé horory umí o tom žádná. Mix Evil Dead a Houbiček má něco do sebe. Když pominu nelogické chování postav (U jedné scény jsem se opět vytočil) a strašné hulákání po celou dobu stopáže, tak se vcelku jedná o lehce nadprůměrný kousek, kde se pořád něco děje. To však neznamená, že se dočkáme vysokého bodycountu. Umrtí je tu málo a brutalita zde taky není na vysoké úrovní. Najde se zde jedna max dvě scény, které potěší nejedno gore srdíčko. Film má rychlý spád a tak uteče rychle. Nejvíce však potěšila až finální scéna. Pro fanoušky hororu nejspíše povinnost, ale čekal jsem více. 70% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Summer Camp“ je průměrný film, který rozhodně není tak děsivý, jak by děsivý být mohl. Ale na druhou stranu jsou zde scény, například ta s dětmi, které jsou hodně nepříjemné a z kterých vás bude mrazit. Ale najednou zjistíte, že je to místy až moc obvyklé a až moc klasické a vytratí se z toho jakýkoli náboj. Prostě jen film o tom, jak se zvrtne návštěva kempu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Měl jsem večer chuť na pořádnej partičkovej horor. Jenže to by ta parta lidí musela mít nějaký charisma. Na tom se asi shodnem všichni. Ta zápletka s infekcí, která má vzteklinovej vliv by i celkem ušla, ale to by to muselo dávat nějakej smysl. Tím pádem to prostě u mě moc nefungovalo. Jednou to máš, pak to přejde, nic si nepamatuješ. Prostě nereálný. Ale ten konec s dětma, to byla třešnička. Škoda jenom, že tam chybělo víc těch gore momentů. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dva dni pred otvorením letného tábora pre deti, sídliaceho na severe španielska, prichádza štvorica amerických konzultantov, aby skontrolovala bezpečnosť tamojšieho okolia, či samotné podmienky na bývanie. Keď je jeden z nich napadnutý miestnym psom, druhý začne po konzumácii tamojšieho vína vykazovať značne agresívne správanie, okolnosti nečakane naberú rýchly spád. Teraz už nebude prvoradým cieľom otvoriť tábor v stanovenom termíne, ale vyhnúť sa nákaze neznámym vírusom, ktorý zasiahol okolie "Summer Camp". Základy snímku sú položené prevažne na atmosfére. Gore síce dostane príležitosť, pohľad na infikovaných samozrejme taktiež, no samotné scény sa odohrávajú prevažne v tme (bohužiaľ), takže očakávať mimoriadne efekty tohto druhu, je snáď úplne zbytočné. 80 minút je pre daný subžáner tak akurát. Divák sa nudiť nebude, no a vďaka rozuzleniu to nakoniec vypálilo v silné tri. Povedzme si však na rovinu, tento horor mal vzhľadom k očakávaniam rozhodne naviac - 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Režisér snímky žiadal počas castingu od hercov, aby kričali a rozbíjali veci, nakoľko sa ich charaktery počas deja menia na násilné stvorenia. Španielsky herec Andrés Velencoso dostal úlohu Antonia vo filme vďaka tomu, že v režisérovej kancelárii rozbil stenu. (Marceloo)
  • Film sa natáčal v zimných mesiacoch, pričom jeho dej sa odohráva počas leta. (Marceloo)

Související novinky

Španělský král hororu chystá další film

Španělský král hororu chystá další film

03.11.2014

Jaume Balagueró je pevně spjatý se španělskou produkční společností Filmax, která se specializuje na žánrové filmy a pod jejíž hlavičkou si udělal mezinárodní renomé hororovou sérií REC. Poslední díl… (více)

Reklama

Reklama