Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

matestlust 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly toto vlastně nemá moc společného.Sice jde opět o zákeřný virus, ale celý průběh, postup i historie viru je úplně jiná. I nakažení mají jiné příznaky, jiné chování...Celý film se od začátku tváří hodně ,,vážně ", což jsem bral jako veliké plus, postupem času ale na vážnosti ubere, některé scény, které mají zřejmě odlehčit černým humorem, moc povedené nejsou, některé pasáže jsou docela trapné, na druhou stranu je tu plno skvělých míst, hodně povedeného gore a pěkná atmosféra ( většina filmu ve tmě, klasické ,, lekačky" vcelku vycházejí + útroby výzkumné stanice mají vážně grády ). Pro mě nadprůměrná jednohubka. 3,5 * ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jednička byla amatérská kokotina, dvojka rádobyvtipná píčovina, takže nám pro trojku zbývá už jen ten análek (ale to vlastně u trojky není nic divného), kam opravdu film i s celým štábem patří. Sam Křepelka nenosí prsten, teď už nosí bacily a jde mu to o poznání hůř, měl asi zůstat u šperků, ale pořád je snesitelnější než většina kreténů na obrazovce. A ty jakože efekty? Jakože hnus a šokézní? Jakože nenamalovaná mezi lidi? No kde to jsme? Krvavou lízačku si každej užije minimálně jednou měsíčně, nevím, proč okolo toho tak poděláváte, svléknutí rukou už bylo v jednom čínském krváčku efektněji, ale poprava dildem mezi oči, uznávám, to byl epický kus umění. Faktem je, že kdyby se nejednalo o "značku" Cabin Fever, asi bych tomu dal i milosrdné dvě hvězdy, ale nasrat. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Samvěd Křepelka jako patient zero. To mně poser Froda. Banda trotlů si vyjede na "bachelor party" na ostrov. Ten je plnej nákazy a jeden po druhým kalí s odpadávajícíma kusama svýho vysportovanýho body. Nijak extra mě to nenadchlo a když frajerovi ulítla ruka s kvérem přímo do jeho zombie ksichtu, tak mě to dokonce i rozesmálo. Hodně slabý dvě. 25% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sem velkým příznivcem série Cabin Fever a tak mě toto pokračování potěšilo! Jednička byla supr novým počinem do těchto vod, bohužel dvojka sklouzla do odpadní stoky se svou naivní látkou (spíše trapným humorem, než hororem) a nyní máme po 5ti letech možnost zakusit další rozpustilý díl. Ano, má to své malé mouchy, ale já sem se příjemně pobavil. Dostalo se mi všeho, po čem mé srdíčko tak dlouho toužilo. V tom případě sem si vzpoměl na svou druhou skvělou sérii REC a zjistil sem, že se letos mohu těšil na další (již v pořadí) 4tý díl. Jen tak dál a sem zvědavý kam se s CF: Outbreak dostaneme! 80% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Hlúposť ktorá ma vyslovene nahnevala. Hodinu sa nedeje prakticky nič. akurát sa dozvedáme že traja doktori sa smrteľne vážne snažia zachrániť svet tým že ale držia bývalého hobbita Sama v zajatí a pod nátlakom ho sledujú. Do toho sa pripojí partia mladých ľudí, jeden narcista a ani prsnatá buchta v ich radách nechýbajú, sa snažia sa ujsť. Tuposť a žiadna originalita. Jediné čo tu stálo za to boli Slušné gore scénky ktoré by neurazili Braindead ani Evil Dead avšak v tejto forme to je skôr urážka. To že si na konci dve buchty navzájom zo seba trhali mäso nič nezachránilo. A ten klišoidný výbuch ostrova na konci.. pche... 1* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama