Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další díl o zabijáckém viru je tady a jak dopadl ? Vcelku rozporuplně. Gore je průměrné, ikdyž některé scény překvapily. Dále příběh, ten se bere děsně vážně a to filmu škodí. Druhý díl byl pro mě dokonalý už jen proto, že si sám ze sebe dělal srandu. Tady je to takové temné a vážné a prostě to snímku nesluší. Celkově se ale jedná o průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Uvidíme jak dopadne Outbreak. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak nějak, co jsem očekával jsem dostal. Z první poloviny vím jen tři věci, kozy, cecky a vemena. Bylo na co koukat, ale s hororem to nemělo nic společného. Druhá polovina je temnější, atmosféra zhoustne a i pár docela slušných scén. Při srovnání s jedničkou určitě pokles, ale od druhého dílu se kvalitou moc neliší. Čekal jsem nějaký posun nebo zlepšení, ale ničeho výraznějšího se nedočkáme. Zvládnout se Cabin Fever: Patient Zero dá, ale podruhé se mu radši vyhnu .. 4/10 = 40% ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Předešlé díly se mi líbily, ale tohle tedy byla totálně debilní kokotina. Herci a herečky byli absolutně neschopní, a to včetně Samvěda Křepelky, kterého jsem ani nepoznal. Příběh se mi hrozně nelíbil. Veškeré masky byly hrozně špatně udělané a ani sebevětší tma neskryla obrovský amatérismus. Dlouho jsem neviděl tak nepovedený horor. Respektive pokus o horor. Nenapadá mě vůbec nic pozitivního, co ve spojitosti se snímkem zmínit. Nudný úvod, poté se pár postav poblije protější do ksichtu. Všem se postupně odloupe kůže. Jinak není naprosto nic k vidění. Atmosféra absolutně nulová. Bylo peklo vše vůbec dokoukat. Totální sračka. Doporučuji vyhnout se filmu tak, jak jen to bude možné. ODPAD!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to nechutnější. Jasně, tenhle horáč si zrovna nepustím k večeři, ale stejně je to jen zahřívací kolo pro žaludek, který by po nechuťárnách s rozpadajícími se těly, snesl v pohodě hustší a vydatnější nášup. Základ je standardní. Parta mladých lidí se vydává na opuštěný ostrůvek uprostřed oceánu, kde chtějí pořádně zapít rozlučku se svobodou jednoho budoucího ženáče, kterého mají ve svých řadách. A jak to tak bývá, netuší, že právě vstoupili do oblasti zamořené extrémně smrtícím virem způsobujícím rozpad tkáně. Zpočátku jsem si myslel, že jestli tenhle film přežiji, bude to jen kvůli sexici Jillian Murray, která jako jediná hájila v partě "pasy" čest. "Pasy" je kunda. Nemám s tím problém. Rozjezd filmu byl nudný. Určitě bych z filmu vynechal všechny scény z tajné laboratoře, která má své sídlo poblíž ostrova, v níž byl izolován Pacient Nula. Člověk, který je nakažen, ale příznaky nákazy se u něj neprojeví. Všechny sekvence s obsedantním doktorem, rádoby sexy personálem i pacientem Seanem Austinem, film tlačily do srajdy. Když už tedy vyvolat nějaké to napětí a zájem o obehranou storku, bylo lepší sledovat tu partu, která nebyla nijak fantastická po herecké stránce, ale jejich reakce na změny kůže, celkem pobavily. První nechutnosti se nedostavily úplně hned. Prvotní projevy nákazy se projevily u holčiny, jejímu příteli nevadilo tělíčko s čerstvým výsevem boláků, které zrovna nevyvolávaly chuť na mazlení, přesto se maník hrdinně oddal orálnímu sexu, než celý udivený s pusou od krve zvedl hlavu z klína slečny, která ho ještě počastovala krvavými zvratky. Jedna z dobrých scén filmu. Další ještě následovaly. Maskéři odvedli kvalitní prácičku. Makeup nakažených vypadá lépe než v předchozích dvou filmech. Kaare Andrews natočil film s příjemným vizuálem, režijní práci však nemá natolik unikátní, abych o filmu mohl prohlásit, že byl napínavý, extrémně nechutný a celkově extra zábavný. Je však s podivem, že poměrně vyčerpané téma nákazy se dočkalo takové úrovně, že se divák alespoň mírně otřepe a zkontroluje během filmu kůži, jestli náhodou nevykazuje rozpad. Bon Apetit! 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o dost lepší jak dvojka, ale na původní to stále nemá. Tenhle Cabin Fever, je takovej nemastnej neslanej a kdyby se to Cabin Fever nejmenovalo, byl bych asi spokojenější. Gore celkem nic moc, až na nějaké (krvavá lízačka) ale celkově stejně toho moc nebylo. Btw, Jillian Murray solidní buchta. (Edit: Remake 2016 ušel - 3*) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama