Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Aywes 

všechny recenze uživatele

Parádní teenagorvskej nářez.Komedie, která mi sedla svým černým humorem, si zasloužila 4 hvězdy zcela právem.Kvalitní hudba(i wanna be sedated!), dobré hlášky (kvalitní pokouřeníčko zachrání průserovej den) a zajímavé gore scény.Tohle vše zamíchané ve velmi kvalitním 90 minutovém celku.Perfektní odreagovačka na večer s přáteli. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta největší kravina kterou jsem za poslední dobu viděl, k datu 9.12.2012. Nevím jak se ten kluk jmenoval, protože mi přišly jen vtipné ty scény když neovládal ruku, ale skoro jsem se pochcal smíchy. Já jako věčný puberťák se u takových kravin a různých parodií vždycky nasměju víc než dost. Určitě doporučuju člověku co se rád zasměje všemu. ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Už podle toho předpojatého názvu se může jednat o druh filmu z konce abecedy, ale člověk se na to zkrátka musí podívat, aby věděl, o co skutečně jde. Námět s rukama neuvěřitelně líných stvoření, do kterých se převtělí vrah, je výborný, povedený a bych uchopen podle mých představ. Všude jinde se jedná o převtělení do celého těla. Ale zde je to jen tento orgán, díky kterému velmi kladně hodnotím herecký výkon Devona Sawy. V různých hororech hrají zachránci dobra nad zlem téměř hlavní roli. Zde ji dostal Devon a černošská druidská pastorka, která zlo měla vymýtit, se ve filmu objevila pouze v několika scénách, což ale nevadilo, pokud mělo snímek co vyplnit. Film jsem si pustil po shlédnutí sadistické podívané "Živí mrtví". Zde se tvůrci se zvrácenostmi trochu krotili, takže se na to dá celkem dobře koukat. I zde ale jediná ruka napáchala slušnou paseku. Takovou, která si aspoň podle mě zaslouží plné hodnocení. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Film, který se mohl stát stejným žánrovým a generačním milníkem jako Noční můra v Elm Street, Vřískot nebo Scary Movie, leč bohužel mu nebylo dáno. Přitom má všechny předpoklady stát se instantní klasikou, přece jen Idle Hands je dokonalým žánrovým mixem, který má z nějakých filmových pouček, žánrových pravidel či zaběhlých postupů vyloženě prdel. Jen na sebe nezávazně řetězí absurdní scény a prcičkovské gagy s naprosto odzbrojujícím mámfpičizmem a nadhledem, přičemž nezapomíná na jedinou důležitou věc - pokud film není uměním, měl by být především zábavou. A zde se schází všechny hororové propriety, jen v parodickém groteskním světle a s neodolatelnou Jessicou Albou. Pokud jste se někdy ptali, proč je slavná, koukněte se na Ruku zabijáka. Beastie Boys ve světě teenagerovských hororových komedií. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Horrorová teen komedie, ve který sice neni příliš napětí ani logiky, ale za to je v ní dost krve, trávy a zábavy. Inspirace nápadem se zlou rukou z dvojky Evil Dead je patrná, nicméně díky omáčce v podobě hlášek, spoře oděný Jessicy Alba nebo atmosféry devadesátkovejch teen bijáků nakonec nijak nevadí. Ujetá uchylárna, kterou si s notnou dávkou nadhledu nakonec užije každej, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • V okamžiku, když Anton plete, v televizi zrovna běží písnička „Dragula“ od Roba Zombie. (ČSFD)
  • Debi si označuje na mapě místa vražd, po prvním střihu jsou písmenem X označena čtyři místa, napodruhé je na mapě označených míst již sedm a Debi si označuje až osmé. (Stocki)

Reklama

Reklama