Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak originál nepřekonán, to je jasný. Ale co mně nejvíc štvalo, bylo chování postav, všech nejen mládeže. Chápu že tvůrci měli nějaký omezený rozpočet, ale že by až tak omezený, aby se kvůli tomu, postavy museli chovat jako naprostý imbecilové, to je pro mně novinka. Další vtip přichází, kdy se mládež začne hádat a přetahovat o M4A1 kterou sebou přiveze jeden z členů, kam se poděla stará tátova brokovnice ?? No aspoň že tvůrci měli na nějakou tu krev a lehký gore, ale ani tady se žádné terno, jako v původním filmu se nekoná. No takže nejlepší, je tady to zapalování lidí, hezky hoří, ale to je vše, žádný orgie se nekonají. Co však stojí za pochvalu je soundtrack, ten je fakt dobrej a když dojde na ty "kritické situace" tak se Kevin rozjede na plno a dodává filmu aspoň trochu napětí. Na to, že tenhle remake, má na chlup stejnou stopáž, tak nudí, nudí docela dost, takže je fajn to zapalovaní, výborná hudba, jo a K-9 můj přítel se studeným čumákem, je docela dobrej hafík. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Na mě to celý působí, jako kdyby byl tenhle Cabin točenej na zakázku. A takové filmy Ramirez nemít rád. Jinej důvod, že chtěli do původního filmu nacpat ajfouny, majnkrafty a podobný soudobý shity, aby ten čtrnáct let starej flák přiblížili dnešním pubošům, nevidím. Takže pokud jste neviděli CF léta páně nula dvojka (a pokud nemáte menší alergičku na Eliho Rotha), asi se vám tohle i líbit bude. V opačném případě je to naprosto zbytečnej kousek, kterýho od směti odpadu drží jen to, že to vlastně není až tak dementní, jak jsem se obával. A už se moooc těším na rímejk rímejku, v roce 2020 ve vašich kinech... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když něco dělám znovu, předpokládám, že je tomu tak proto, že to chci udělat zajímavěji, nebo lépe. Prostě jinak. Tudíž mi absolutně uniká pointa, proč někdo utrácel prachy zato, aby natočil doslovný remake nepříliš starého filmu, ke všemu vzniknuvšího ve stejné zemi. Jediné, co je tu oproti původní verzi navíc, je žánr komedie v popisku, ale nechte si zdát, pokud jste původní verzi filmu viděli, dostanete naprosté totéž, jen přebalené. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže kde začít. Za prvé film je neuvěřitelně zbytečný. Navíc původní film byl o hodně lacinější a při tom vypadal lépe. Brutalit bylo v originále víc a celkově mi tohle přišlo děsně laciné. DAlším problémem jsou postavy. Hlavní děcka jsou sice jakž takž a ten "geek" byl brutální a bavil mě. Nicméně zhulenec byl maximálně otravnej a trapnej. Eli Roth byl 100x lepší navíc proč tady neukázaly co se s ním stalo. Za druhé ta policajtka..... Ta policajtka byla asi nejhorší věcí z celého filmu. Scény s ní byly děsné. Gore tu je ale přišlo mi ho děsně málo a navíc nevyužité protože hodně scén není ani pořádně vidět. Co film ale udělalo dokonalým je hudba. Jedna z nejlepších soundtracků poslední doby, hudba která byla u scény uhoření neměla chybu a zavěrečný Theme byl dokonalost. Riepl má neskutečný talent. Film by dostal 2* ale díky luxusnímu soundtracku(který ale nemůžu celý sehnat) dávám 3*. S odřenýma ušima. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pôvodný Cabin Fever (2002) od Eliho Rotha je mojím guilty pleasure a tak som si povedal, že dám šancu aj tejto novšej verzii. Námet sa mi páčil vtedy a lákavý pre mňa zostal dodnes. Partia ľudí na chatke, žiaden vrah, len nebezpečná kožná choroba a postupné nakazovanie sa. Super! Problém však je, že toto sme už videli. Polovica snímku je doslovne skopírovanou prácou Eliho Rotha a tá druhá za moc nestojí. Hviezda za námet, hviezda za skvelé prostredie. Mínus hviezda za nelogické chovanie postáv, mínus za kopírovanie, mínus za slabé herecké obsadenie. Výsledne - 2*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama