Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (317)

malylada 

všechny recenze uživatele

Celý nápad v prostředí chaty připomíná Evil Dead. Bohužel půlka filmu se nic neděje, klasická konverzačka mezi teenagery, která trvá příliš dlouho. Když už se rozjede akce, nákaza a houstne atmosféra, tak to celé funguje velmi dobře. Závěr mi ale přišel hodně odfláklý a jako by se vše vracelo do kolejí nudného začátku......5/10 ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Krasna lesni priroda, hudba Angela Badalamentiho, brutalita a sexy zeny. Eli Roth zavalel uz v debutu, ktery sice diky sve prilisne jednoduchosti a low-budgetovosti nema na jeho pozdejsi vyborny Hostel, ale atmosfera chatky v lese a nakazlive infekce funguje skvele. "Why would you wanna kill squirrels?".."'cause they're gay." 6/10 ()

Reklama

oli.G 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je prvým ani posledným, ktorý nám zobrazuje nevinných teenagerov nemilosrdne zomierajúcich v smrtiacom tichu lesnej chaty, ale určite je jedným z tých, ktoré sa oplatí mať doma v poličke a ukazovať ho priateľom. Za prvé - napätie tu je. Kto ho tu nevidel, asi to pozeral cez deň. Za druhé - jeden z hercov mi, neviem prečo, pripomínal Johnnyho Deppa, čo určite malo vplyv na výsledné hodnotenie. :) A za tretie sú tu dve scény, na ktoré som zízal s otvorenými ústami. Možno tu je spústa klišé a logických dier, možno to má viac než dosť divný koniec, ale otvorene priznávam, že by som osobne bozkával nohy tomu, kto by zariadil, aby sa takýchto hororov točilo viac. A aby sa k nám dostávali do kín. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Debut Eliho Rotha trpí nepříliš propracovanou režií, slabším technickým zázemím a zajímavý scénář postrádá dynamiku, ale disponuje slušnou porcí hororové hrůzy. Roth je silnější v budování napětí a atmosféry, ale celkem selhává v hororových scénách, kterým schází větší razantnost, údernost i osobitý styl. Mladé herecké osazenstvo je přehlídkou mladých talentů. Eli Roth pak natočil daleko stylovější Hostel. Tohle je takový předkrm, ale Roth ukazuje, že je s ním třeba v hororovém žánru v budoucnu počítat. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia študentov prichádza do menšej opustenej chaty uprostred lesa, aby si pred ukončením posledných letných prázdnin, užili poriadnu párty. S počiatku pohodová zábava sa po pár hodinách mení v boj o život, nie len so smrteľným vírusom, ktorý sa šíri lesom, ale aj miestnou sedliackou "chátrou". Niet žiadnych pochýb o tom, že Eli Roth, skutočne vie narábať s krvou a gore. Samozrejme, tak ako v jeho iných snímkoch, ani v tomto sa nevyhol svojím osvedčeným, "obľúbeným", čudesným prvkom debility. Napriek tomu, že "Cabin Fever" nie je vyslovene zlým "hixploitation", na "náš" Hostel ( ktorý je doposiaľ Roth-ov strop "úspechu" ) sa to nechytá ani omylom ( aj keď užívatelia tejto stránky majú viditeľne iný názor ) - 55% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Film obsahuje krátku potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • V závěrečných titulcích je muž v králičím kostýmu zmíněn jako "We'll never tell" (nikdy vám neřekneme). (SHI-SHA)
  • Během natáčení jedné opravdu krvavé scény se Rider Strong rozhodl jít do lesa na čerstvý vzduch. Pokrytý umělou krví však narazil na skupinu 35 školaček, které byly na školním výletě. Rider je pořádně vyděsil, jejich zděšení však ustalo, když ho poznaly. Byl tehdy hvězdou seriálu Boy Meets World (od r. 1993) a malé fanynky ho pronásledovaly až k chatě, kde se natáčelo. (SHI-SHA)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama