Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Sice ohraný téma, ale mě se filmek líbil (hlavně kvůli hlavním hrdinkám :D). Film nikterak nevybočuje z žánru, Dvě dívky se trhnou od skupiny cyklistů (o tom se jen mluví) a zajedou si do malého venkovského městečka kdesi v jižní americe. Zde se odvážou a ráno zaspí jediný autobus který zde jednou denně jezdí. Tak si jdou holky prohlédnout krajinu a jedna se druhý "ztratí". Shodou okolností to není jediná ztráta cizinky v tomto okolí. Pak už je to jen o hledání a o odhalení toho, co se tu děje. Podle mě filmu hodně pomáhá obsazení, kterému vévodí dvě pěkný kočky a okrajově i Karl Urban. Já se u filmu nenudil a dávám mu 75% :) ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ztracena v pustině by se mohlo jmenovat i Ztraceny v pustině, popřípadě Totálně v pr.de.li. Hororové to sice nebylo, ale i tak mi to stačilo. Charaktery všech postav jsou jasně čitelné- HodněHodná, HodněVyzývává, JasněZlý, HodněMocZlý, až na Karla Urbana- ZachránceNeboTenZlý, jehož popadne na konci morální dilema, které mě asi na 10 minut přinutilo přemýšlet o tom, co je dobré a co špatné rozhodnutí.. Nicméně si cením krásné scenerie, úžasně mrtvého města a poselství filmu- nejezděte do Argentiny, pokud máte kamarádku, která se chová jako ..., ledaže byste měli s sebou aspoň dva Karly Urbany, z nichž aspoň jeden by vlastnil mozek a napadlo by ho, že HodněMocZlý u sebe bude mít druhou zbraň. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl originál, a asi po měsíci a pár dní jsem viděl i remake a.....Dopadlo to uplně stejně. V původním jsem se dost nudil a celej film mi připadal neuvěřitelně zvláštní, a divně natočenej. Tohle mi přišlo natočené lépe ale zase dost vykleštěné. Třeba Urban mohl dostat více prostoru a hlavně hlavní herečka mi přišla poměrně nesympatická. Z čehož je tu další negativ v původním filmu se postavy chovaly poměrně rozumě ale tady jsem se kolikrát chytl za čelo abych zjistil co to ta ženská zase dělá. A to nemluvím o naprosto idiotským hlavním hajzlovy kterej měl za svý chyby chcípnout hned v prvních 10 minutách. Kdybych se musel rozhodnout co je lepší jestli remake nebo originál tak říkám tohle. Ale tak o 10%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když si dvě americké pipiny vyjedou na kolech do zapadlé argentinské prdele, navštíví večer místní hornický bar a nezapomenou si v hotelu kozy, jednoznačně si říkají o vstupní pohovor do nějakého útulného paraguayského bordelu. Když si jich místní lovec talentů opravdu všimne a zcela bezskrupulózně jim nabídne nějaký ten job, tedy vlastně blowjob, nepochopitelně zarytě své kariérní uplatnění na latinskoamerickém trhu práce odmítají! Neoriginální, nelogické, ale na to, že tam hrají čtyři herci a partička lokálních cigošů, docela zábavné! ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec tedy nic moc, což se ovšem dalo předem očekávat od filmu postrádající i malou špetku jakéhokoliv napětí. Největším průšvihem však vyhlašuji kompletní scénář filmu, který je nejenom dopředu neskutečně předvidatelný, ale i směšně hloupý. Poslední zhruba dvacetiminutovka budiž toho důkazem. Hlavní herecké obsazení velmi průměrné a nanejvýše oku lahodící když už nic. Jelikož se film tváří býti argentickou pohádkou, nechybí ani desítka dialogů ( samozřejmě bez titulků ) v rodné španělštině, což nesmírně zbožňuji, protože mám alespoň čas odběhnout do lednice pro chlazeného lahváče. Bohužel podprůměr a to ještě tu druhou hvězdu přidávám za přírodní záběry, ve kterých se díkybohu většina scén odehrává. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama