Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

miccio 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká to byla pakárna, mě to ale vůbec neurazilo! Pouštěla jsem to s mírným despektem, očekávala jsem úchylnost, a hele - ono to je fakt dost úchylný! :D No musím přiznat, že mě můj akademicko-intošský nadhled rychle přešel, smála jsem se až do titulků. Je to tak blbý, až je to dobrý. A dobrý je to proto, že si to fakt na nic chytrého ani nehraje :). Seth Green a Devon Sawa vedou. :) Ve své třídě je to 85%, takže za 4****! Za Setha ve vzduchotechnice mám chuť tu poslední chybějící * přidat. :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Terri Hughes, Ron Milbauer .. Byl jsem včera tákk zhulenej já, nebo strůjci téhle příšernosti? Námět je sice typicky černě hororový, slušný rozjezd se ještě dal přežít bez úhony a první vyvražďovačka není tak špatná, ale jak se ty mrtvoly probudily, přestal jsem chápat, natož se bavit .. scény se začaly nudou protahovat, jejich náplň byla doost scestná neřku-li úchylná a trapná. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Pohodova uchylarna, neco mezi slasherem a cernou parodii na slashery :-) Devon Sawa neovlada svou ruku, ktera ma znacne zabijacke choutky. Kdyz to zabije jeho rodice tak to jeste vydycha, ale pote co osklive zarvou i jeho dva nejlepsi kamosi uz to je napovazenou. Kamaradi se ale vrati jako zombies (svetlo na konci tunelu bylo moc daleko, tak se na to vykslali a vratili se zpatky). Dale se do toho bordelu prida drsna cernoska v dodavce, ktera s nejakou woo-doo kudlou hleda posedleho dablem. Pridejte si jeste mladou Jesicu Albu, cameo Offspring a mame tu slusne zabavny filmecek :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelná zhulená hororová podívaná, v níž Flender rozvedl jedenz klasických motivů z Evil Dead. Škoda první poloviny filmu, která se táhla víc, než je zdrávo. Nicméně po vzkříšení Greena a Hensona to nabralo správnej směr a úsměv mi z tváře nezmizel, ačkoliv že bych se válel smíchy také říct nemůžu. 60% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchylná komedie o klukovi, jehož pravá ruka má nutkání vraždit. Totální jízda, při které je možné snad opravdu vše. Zombie kamarádi jsou skvělí, hlavně při scéně nasazování hlavy na trup a následném obmotání krku izolačkou. :D Potěší i velmi mladá Jessica Alba. Jinak tyhle hororové komedie 80. a 90. let mám moc rád, škoda že už se to netočí dneska. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • V okamžiku, když Anton plete, v televizi zrovna běží písnička „Dragula“ od Roba Zombie. (ČSFD)
  • Helikoptéra použitá ve filmu byla Bell Jet Ranger II. Číslo registrace N90090. (Valsadora)
  • Debi si označuje na mapě místa vražd, po prvním střihu jsou písmenem X označena čtyři místa, napodruhé je na mapě označených míst již sedm a Debi si označuje až osmé. (Stocki)

Reklama

Reklama