Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (80)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Za mě nejlepší český film za hodně dlouhou dobu. Andrea v hlavní roli se mi moc líbila.

plakát

Adam Ondra: Posunout hranice (2022) 

A to jen za Adamovy výkony. Jinak jeden z nejhorších dokumentů - zejména z toho důvodu ze se tvůrci neobtěžovali tam dát komentář ani titulky, takže nevím jací lidé tam vystupují, ani kde se odehrává.

plakát

Láska na kvadrát (2021) 

Hezký odpočinkový film. Jeden z mála, na který se dá dívat s dětmi - nenadává se tam sprostně, není tam sex, krev, mrtvoly apod.

plakát

Elysium (2013) 

Slibný začátek s naprosto tuctovým koncem. U scifi je to v poslední době čím dál častější. Jedna hvězda navíc za to, že se mi ve filmu moc líbila Alice Braga.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Jeden z těch akčních filmů poslední doby, které mají podle mě problém v tom, že je na ně moc peněz. Jedna akční scéna nabitá triky střídá druhou tak rychle, že už tam nezbývá prostor pro děj. Líbí se mi výběr herců, zejména Arny se za svůj výkon nemusí stydět, ale jinak dlanitá.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Kdyby se film o půl hodiny zkrátil a vypustily se cca 3 zbytečné písničky, bylo by to na 4, možná i více hvězd. Takto jsem se chvílemi neskutečně nudil. Emma mi v této roli moc seděla a byla to podle mě její nejlepší role.

plakát

Hříšná touha - Série 1 (2020) (série) 

Velmi napínavé a nepředvídatelné, vhodné zejména pro fanoušky detektivek typu Deaver. Bohužel celkový dojem seriálu mi trochu kazí poslední díly, kdy se to tak zamotalo, že jsem to buďto nepochopil, nebo to nedává úplně logiku.

plakát

Rose Island (2020) 

To ze se to skutečně stalo dělá film zajímavý.