Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (129)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Rád jsem viděl Arnieho po letech na obrazovce. Mrzuté ale bylo, že jsem si musel přivyknout, že je nutné z každé hodiny stopáže popřeskakovat tak 45 minut naprosto idiotských žvástů. Ty měly být asi vtipné, ale rozhodně nebyly. Mohl to být celé jeden přijatelný celovečerák, ale tvůrci to rozhovínkovali na neuvěřitelných 7 hodin plných protivných blábolů. Nebýt tam Arnie, byl by to za mě čistý odpad. (23%) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sylvester Stallone má Tulsu King, Jean-Claude svého Van Johnsona a Arnie bohužel FUBAR. Znáte to: zasloužilý agent CIA Luke se chystá do důchodu, ovšem je tu ještě jedna fuška, která ho donutí přehodnotit plány. Zatímco se těšil, že získá zpět lásku své exmanželky Tally, zjišťuje, že zpravodajská služba bez jeho vědomí naverbovala i jeho dceru Emmu, o které navíc zjišťuje, že pije, používá sexuální pomůcky, mluví sprostě (ale rovněž má talent i ambice). Po úvodním šoku a srovnání se s novou realitou si naopak ona postupně uvědomuje, že opakuje chyby svého otce, který kdysi také stavěl kariéru na první místo. Bezpáteřní Netflix to dál zoufale zkouší. A tentokrát do toho namočil samotného Arnolda. Netflix má navíc tu drzost, že v roce 2023 přináší absolutně průměrnou akci s mizernými efekty. A navrch hromadu klišé, hodně utahaných scén, banální žánrové konflikty i zbytečné vedlejší postavy. Právě minipříběhy postav ze CIA týmu nejsou nijak nosné, vesměs spíš otravné. O komediální rovině raději nemluvím, povede se jeden joke z pěti. Obecně po památnější scéně (a nemusí být akční) bychom pátrali marně. Přitom z Arnolda srší energie a před kamerou je jednoduše středem pozornosti. A navíc tvůrce Nick Santora je podepsaný třeba pod nedávným řízným Reacherem. Mnohými omílané Pravdivé lži jsou samozřejmě úplně jiná liga. ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

"Koho sem to tam kruci viděl? Jak to voním zmrde? Kdo takhle mluví?" nebo "On si platí Cinemax? Já věděl že je to úchyl." Arnold je pořád borec i když už je to takovej prošedivělej dědoušek s trénovanym bicákem. Čekal sem že mi ty mladý košťata budou pít crew ale nestalo se tak a já se u toho dobře pobavil. Jenom by v dalších sezónách mohli ubrat na těch zklamávání ve vztazích drahých poloviček a přidat víc mrtvol. ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

Sračka, který není rovno. Kde jsou ty časy, kdy True Lies bavily svou parádní akcí a ostrovtipem? Tohle je strašný herecky, scénáristicky, režisérsky a choreograficky taky. Dal bych tomu odpad, ale Arnie si to nezaslouží. Trapnost střídá trapnost. Závěr byl fakt vrchol. Zabijáci zapomínají, kde jsou jejich cíle, Arnold tam chodí v ústrety padouchům s pistolí, jakoby byl Terminátor z důchoďáku, a celý ansámbl v autě by zasloužil maximálně odpálit. Jediný, kdo umí trochu hrát, je Arnoldova dcera a její přítelíček. Jinak fakt bída. Nezbývá, než avoidnout případnou druhou sérii. Akorát se divím, že to má přes 50%, to jsou diváci v dnešní době opravdu takoví idioti? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto seriálu mi vlastně bylo totálně putna, co ta zkratka FUBAR je (i když jsem si to nakonec zjistil, abych neumřel úplně blbej) a ještě víc mi bylo volný, že se Arnold upsal k takovému rodinnému akčňáku nebo, chcete-li, k akčnímu sitcomu. Nejhorší je, že když by se toho někdo chopil pořádně, tak to mohlo být i fajn. Arnold do takových příběhů patří. Do čeho taky jiného v dnešní době. Jenže to by tady nesměl působit, jak kdyby se upsal úplně pro jiný příběh a tak tu hraje tak, jak kdyby do toho seriálu vůbec nepatřil. Navíc to tu není vtipné a už vůbec to tu není zábavné. Ve všech ohledech totální otrava. A když v tom všem sledujete toho nečinného Arnolda, kterého jste za ty léta měli tak rádi, je Vám z toho až teskně. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno