Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (114)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené psycho, i když místy trochu zmatené a nepřehledné. Nakonec docela zajímavá pointa. Opět už to není ten klasický Hellraiser, Pinhead se objeví zase jen kousek na konci, ale jsem docela překvapen, že i šestý díl si udržel celkem ucházející "kvalitu" ke které se série vrátila s dílem pátým. ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Problém s novými Hellraisery je ten, že divák víceméně protrpí místo horroru psychologickou detaktivku a čeká alespoň na nějaké finální konfrontaci s pekelným Pinheadem. Ta se ale někdy vůbec nedostaví, nebo je plytká a naivní. Navíc získává divák pocit, že Peklo není skutečné, ale výplodem mysli chorého mozku a to by se Pinheadovi rozhodně nelíbilo ;-) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Hellraiser: Vyslanec pekla“ se jednoduše pokusil o to, aby na konci zamotal divákovi hlavu, jenže tohle je jeden z těch konců, které ve filmu prostě nechcete vidět. Není to scenáristicky povedené a ani režisérsky to není zvládnuté, a tak ani celkem zajímavé charaktery všechno nezachrání. Propad v kvalitě se tak opakuje a Rick Bota s dalšími snímky, které v sérii režíroval, moc velkým příslibem není. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Na úroveň prvých troch Hellraiserov sa to nechytá ani náhodou. Za relatívne pozerateľnými dielmy 4 a 5 to značne zaostáva. Je to obrovská kôpka chaosu, vízií, snov a iných abstraktných somarín. Pozerateľných je jedine posledných 10 minút. Kirstyn come-back skončil katastrofálne a celkovo je tento diel uplne zbytočný. Snažil sa čerpať z detektívne ladenej 5ky, avšak táto snaha absolútne nevyšla...a výsledok vyzerá viac ako trápne. "Čerešničkou na torte" je, že Pinhead dostal minimálny priestor a tak nemá šancu tento film zachrániť svojou charizmou... 20 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl mě celkem překvapil. Sice jsem nepochopil, co měli za lubem ten jeho spolupracovník a on - jako jestli chtěli z Kirsty vytáhnout prachy nebo co? A proč jí dali tu kostku - jako aby se z toho zbláznila? Fakt nevím. Ale můžu říct, že to mělo atmosféru, potěšilo mě propojení s postavami z prvního a druhého dílu a gore efekty byly už na úrovni. V halucinacích se mu zjevovaly zajímavé výjevy, i když jich tam polovina byla jenom tak mimoděk navíc. Atmosférou mi to připomínalo jedničku, proto hodnotím dobře, tzn. průměrně (no víckrát mě k tomu nedostante...). Ani nevadilo, že Pinhead se tam zjevoval poměrně zdířka, teda zřídka (to na tom bylo právě to dojemné). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)
  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)

Reklama

Reklama