Reklama

Reklama

S mladou hospodyňkou Nancy Agletovou (Linda Blairová) se dějí podivné věci. Lékaři si nevědí rady, a tak se mladý kněz obrátí na zkušeného exorcistu v penzi - Otce Jedidiaha Mayiiu (Leslie Nielsen) - a podaří se mu ho přemluvit, aby uspořádal poslední velkou náboženskou show a vyřídil si s ďáblem účty jednou provždy - svým typickým způsobem! (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (72)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Achjo, další obrovské zklamání pro mě. Leslie Nielsen je podle mne mistr komiků, a jenom za něj dávám ty dvě hvězdy. Jinak ostatní nestáli za nic. spousta zbytečných pokusů o vtip, které někdy opravdu překročily hranici trapnosti. Toho zvracení bylo také až přespříliš a celkově ten závěrečný boj s ďáblem byl tak divně poslepovaný, že bylo vidět tápání scénáristů, kteří už nevěděli, jak zvednout úroveň nějakým vtipem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Leslieho Nielsena si vždy budem pamätať ako skvelého komika, ktorý zahviezdil v mnohých filmových paródiach. V oblasti tohto komediálneho subžánru sa stal legendou. V roku 1990 sa predstavil vo filme režiséra Boba Logana ako "Bláznivý exorcista". Tento krát ma však moc nepobavil. Som silne konzervatívny, seriózny fanúšik filmovej horrorovej tvorby a preto ma takéto kŕčovité paródie na tento môj obľúbený žáner dokážu skôr uraziť a znechutiť ako pobaviť. * ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsem se snad ani jednou nezasmal. Coz je u zanru parodie docela slusnej problem, jenze i kdyz sem se nejak nenasmal, nemuzu rict, ze bych se nudil. Vtipu tu sice moc neni, ale par docela ujde, Leslie Nielsen se vetsinou jen ztrapnuje a blbe tvari, takze potesi jen Linda Blair, ktera vypada podobne jako v puvodnim Exorcistovi a diky ni pusobi nektery sceny trochu hororove. Takovej Leslieho slabsi prumer. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch snaživých parodií z devadesátých let, které se inspirovaly genialitou ZAZ týmu, opravdu moc chtěly dosáhnout toho samého a zůstaly jen lacinou kopií. Sem tam ale Bláznivý exorcista dokáže přjít s fórkem, který by se ani v Bláznivých střelách / Žhavých výstřelech neztratil. Není jich moc, ale někdy tam ten nádech poctivé parodie probleskne. Škoda, že je to tak jednou za deset minut. O naprosto příšerném českém dabingu pak lepší pomlčet. Ten musel dávat dohromady někdo posledý démonem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé asi ve 13 letech a bylo to fajn sice si pamatuju jak jsem se nudil, ale taky jsem se občas bavil. V dnešní době můžu říct že ten film je strašnej. Je sice fajn že tu je můj oblíbenej Nielsen a i Blair, ale bohužel film je dost často prostě stupidní a nevtipný. Je tu sice pár humornejch scén jako třeba scéna s televizí a otočení hlavy, ale celkově je film spíše snůška pokusů o humor. A ten nezabírá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama