Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

běžně nehodnotím jednotlivé epizody,ale tohle je přeci jen výjimka.Další South Park ve své covidové sérii tentokrát válí a i když to třeba není tak třeskutá zábava,trefné je to maximálně a bere si to na paškál prakticky všechno co teď všichni prožíváme a vidíme (primárně) v online prostoru.Pánům nápady evidentně stále nedocházejí...80% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

A to jsou ty tři hvězdy jen za několik geniálních a naprosto trefných hlášek (nejvíc mě dostal ultra-korektní humor budoucnosti, ten byl fakt přesný :D) a za to, že to není jednostranné a po vzoru celého seriálu to stále dostatečně ryje do všech stran. Klady tu skutečně jsou, ne že ne, navíc je dost zajímavé vidět kluky v dospělosti a pozorovat, kam se všichni posunuli. Jenže si nemůžu pomoct, ale jede to celé jen na půl plynu a navíc je to přehnaná depka, kde toho humoru je vlastně málo, příliš se opakuje a něco kvůli té depce ani moc nevynikne. Není to prostě ten South Park, který dokázal vypovídat o depresivních tématech tak, že se u toho člověk smíchy válel po podlaze. Mělo to na víc po všech stránkách, ale kam vygraduje druhý díl jsem stejně dost zvědavý. Tenhle mě zklamal a ani to, co mohlo být absolutně nejlepší (rabín Cartman), není nakonec zas tak zajímavé. Slabé 3* ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to mým věkem, dobou nebo kvalitou filmu, ale pamatuju si původní seriál Městečko South Park o dost zábavnější.. Tohle téma mohlo být tak silný a vtipný.. Oni místo utahování z COVIDu řeší úplně nesmyslnou kauzu. Očekávání bylo o dost větší. Pokračování jsem ani nedokoukala. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nie som pravidelný divák South Parku a i keď som viacero častí videl, seriál ako celok nesledujem. Chcel som však vedieť, ako vyzerá post-covidová budúcnosť Treya Parkera s dospelými hlavnými hrdinami. Nemôžem povedať, že sa so scenárom vyhral do poslednej bodky a nemal som priestor na to, aby som sa prestal smiať, ale niekoľko naozaj trefných a zábavných momentov to ozaj má. Sledovať Post Covid v období 3. prísneho lockdownu je skutočne humorné, no miestami až smutné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nápady a trefné narážky tomu rozhodně neschází. Nicméně se neubráním pocitu totálně promrhaného potenciálu. Dospělácká verze Cartmena a senilní důchodcovská verze Randyho, na to jsem byl natěšený jak moderní dvanáctka na svoji první soulož. Pocity z tohoto speciálu mám ovšem snad i horší než ta chlípná dvanáctka. Celý díl má nepříjemně přiškrcené koule. Na tohle nejsem od tvůrců moc zvyklý. [55 %] ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno