Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Chyby, nelogičnost a verdikt, že je to blbost, se dá vlastně říci pokaždé ... a u všeho ... já u tohohle budu štědrý - protože mě to prostě dostalo a oslovilo - sedlo mi prostředí, postavy, herecké výkony, atmosféra, hlavně ten nápad a provedení za "pár kaček" máte hororo-fantasy seriál, co mě fakt usadil do židle a několikrát jsem se "příjemně" lekl. Dobré twisty v ději - a odhalení a pointa decentně oddalováno ... u mě super - tvůrci mají talent, představivost a umí si hrát s divákem - to fakt žeru ! ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má (nielen vďaka účasti Perrineaua) "slušne" našliapnuté v stopách najväčšieho ojebu v histórii TV - Lost (na čo naráža aj jedna epizóda s otázkou "Are we Dead?"). Neodkryl prakticky žiadnu kartu, ako jeleň ste prišli, ako jeleň odchádzate. Vzhľadom na záver season sa dá ľahko uhádnuť, že "teleportačný strom" bude len jednou z mnoha haluzí, ktoré ešte potencionálnych divákov čakajú. Mňa už nie. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial som po piatej epizode uz nedokazal pri zachovani akej-takej nalady a zdravia dalej sledovat. A to ani s rychloposuvom, hoci ma zaujimalo ako sa niektore linie uzavru. Hlupe a snaziace sa divakovu predstavivost "natahovat", ale nedat uchadzajuce vysvetlenie...to sa mu aj "dari". Meh... Neodporucam. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Nápad seriálu se mi líbí :-) začátek byl více než dobrý, ale pak následovalo několik bezkrevnych epizod. Vyvrcholení první série v podstatě nebylo, což je ovšem dobře, protože se můžeme těšit na další pokračování. Tohle byla například bolest Mestečka Pines. V první sérii bylo vše odhaleno a druhá už zkrátka neměla co nabídnout. Krásných 80% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuspokojivá pointa dává tušit, že třetí řadě se nevyhneme. Fakt toho mám už dost, neustálé natahování seriálů jen kvůli prachům mě nebaví. Klady: výborný nápad, strašením se šetří, ale když už jdou monstra do akce, stojí to za to (samotná akce není vidět, jen výsledek, ale tohle mi nevadilo), občas dobrá atmosféra. Zápory: příšerné dialogy, pokládají nesmyslné otázky, všichni jsou ve stejných sračkách a oni se téměř neustále o něco přou, místo toho, aby spolupracovali, spousta "I´m fine"?, "I´m sorry" "You ok"? a "fakování" (k nevydržení). Aktivistům se to ale bude líbit, neboť podle současného trendu jsou tu naprosto dominantní ženy, které všechno ví a všechny chrání a až na vyjímky (Boyd) jsou chlapi zbabělci, zmrdi a slaboši. Za jedno zhlédnutí to stojí a pořád vás žene zvědavost, co za tou záhadou vlastně je, ale protože se to nedozvíte, tak to víckrát vidět nechci. ()

Galerie (396)

Reklama

Reklama