Reklama

Reklama

Panenka M3GAN je zázrak umělé inteligence, dokonale naprogramovaný stroj, který může být pro dítě tím nejlepším kamarádem, a co je možná ještě důležitější, dokonalým spojencem jeho rodičů. Jeho autorkou je Gemma (Allison Williams), brilantní technička, která panenku vyvíjí pro přední hračkářskou společnost. Když její sestra s manželem zahynou při autonehodě, vpadne do života Gemmy její osmiletá neteř Cady (Violet McGraw), která bouračku přežila jen s pár škrábanci. Protože Gemma to s dětmi zoufale neumí a traumatizovaná Cady potřebuje nějaké povyražení a hlavně kamarády, stane se přímo ideálním testerem pro prototyp M3GAN. Tohle rozhodnutí bude mít dalekosáhlé následky. Zpočátku se vše vyvíjí přímo skvěle – dívka se ve společnosti nové „kamarádky“ rychle zotaví a pro Gemmu je vědomí, že existuje bytost, která na Gemmu dohlédne, bude jí radit a vychovávat, ideálním řešením. Bohužel, prototypy se vyznačují tím, že bývají technicky nedokonalé a leccos se u nich může zvrtnout. Zvlášť v případě M3GAN, která je v naplnění svého klíčového poslání, tedy v ochraně Cady, ochotná udělat cokoliv. Třeba jít přes mrtvoly. (CinemArt)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Jasne CSFD. Marvelovske pivoiny vysoke hodnotenia a toto by som podla hodnoteni ani nepozrel.

Este ze ma dcerka na to upozornila. Konecne poriadny rodinny film.

na příspěvěk reagoval Dacsus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lojz@

Uvědom si, že spousta lidí má různé problémy, mít a nebo navázat normální vztah, někdy je to chyba těch lidí a někdy taky ne.....většinou ne. Pak taková sexy dolls, je jakousi variantou kdy ti lidé mohou mít být spokojení a né netýká se to jen mužů. 

na příspěvěk reagoval Lojz@

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

CreepyJoe

Sex dolls jsem viděl v Japonsku, upřímně, tolik nádherných holek je na světě a já to mám dělat s kusem plastiku? Děkuji, nechci...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

Lojz@

tak robo prostituce je sexuální budoucnost, stačí se podívat jaký "realistický" dělají teď sex dolls, teď do toho narvat trochu toho hardware a AI bota na pokec a je to,lidstvo vymře.

na příspěvěk reagoval Lojz@

marshalx

marshalx (hodnocení, recenze)

První půlka nuda včetně dialogů, postavy se chovaly nepřirozeně. Druhá půlka legrace :-D

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

CreepyJoe

Ty vole, ty jsi snad vědec ne :D Já nevím, ale já jsem měl celou dobu koukání na ten film chuť tu Megan opíchat, musí být sexy píchat androida :D

na příspěvěk reagoval CreepyJoe

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

Nebylo to vůbec špatný, nicméně do pětihvězdiček chybí docela dost, například chtěl bych ať je M3GAN víc ujetá coura, co rádá zkoumá hlubiny lidské fyzické a duševní bolesti, která díky své vysoké inteligenci dokáže silně manipulovat a farbrikovat důkazy kolem sebe, k tomu by bylo zapotřebí tedy více inteligentní scénář, proč sousedku psychicky nezdepatal tak, že se za sebevraždila, proč nevyužila své inteligence k tomu vytvořit si "gang" co za trochu toho fetu, nebu výhru v jakcpotu, udělají vše pro M3GAN a M3GAN pak pohodlně zakryje všechny stopy, smaže policejní hlášení, vymaže záznamy kamer a ta Tesla do toho pána skutečně najela jen náhodou selhal autopilot atd. Místo toho aby byl film ambicióznější a z M3GAN udělal něco víc než nudný toustovač(představte si tu roztomilou scénu jak je celá odrkve tančí a zpívá dětským  hláskem během čehož zkoumá práh bolesti mučící oběti). Místo toho jsme dostali jen obyčejného androidího sociopata, bez charisma, smyslu pro humor a perverzi, který si prostě jde jako kadžej sociopat za svým(psychopat zabijí jen když je to nudný a je to krajní řešení dosažení jejího cíle).

Kdybych to natočil já pojmu to úplně jinak, za prvé holčička by byla sesraná strachy, protože M3gan by ji po večerech vyhrožovala,  že jestli cekne co dělá, tak vyvraždí zbytek její rodiny a její pejska ji narve do její maličké panické...jak to říct slušně, eee orgánu který se používá k sexu? Podřeže její tetu a všechny její kamarády atd. a dál už by se jelo z vesela, nejen že by se M3gan cítila jako muž, ale byla by i dost nasraná za své tělo, tento svůj komplex by si léčila ničení životů urostlejší a hlavně zabíjením mužů aby si dokazovala, že přes své odporné tělo je něco víc a má na ně a pak samozřejmě ta fascinace fyzickou a psychickou bolestí ooooch!

na příspěvěk reagoval Lojz@, Dacsus

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

rollman1

Tohle je totální bomba, jeden z nejlepších, co jsem za poslední dobu viděl. Dal jsem 5* a to už je co říct :)

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Sebule

Tak to se zblázníš :) Bože, jak já ty filmy miluji. Jeden je vyložený masakr, druhý je pořadný akční náhul, plný bitek, ale kravavých jak sviňa. Určitě chci pak do PM feedback z tvé strany :)

na příspěvěk reagoval Sebule

Sebule

Sebule (hodnocení, recenze)

rollman1

Jojo, pravda, šlo vidět, že ten film byl mířený spíš na tu mladší generaci. Kdyby se to tak nějak vyvážilo i pro starší generaci, ať už více gore nebo něco, bylo by to hrozně fajn. Jinak musím říct, že tímhle režisérem jsem nepolíben, takže mu budu muset dát šanci a kouknout na to :-)

na příspěvěk reagoval rollman1, rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Sebule

Tak teď si dost nahrabali. Takže logicky bude mít dvojka větší rozpočet (Ne o moc, stačí 5-10 mega navíc) a do kina z 90% příjdou všichni, kterým se líbila jednička. Takže to bude opět výnosné. Nevidím důvod, proč nebýt rovnou R-rated. A co se týče hororů, pořád máme plno režisérů a filmů starších, kteří se toho nebojí :D Takové Macabre nebo The Night Come for us, ty si vždy rád pustím. Jsem zvědav na Americký Remake Vlaku do Busanu, The Last Train to New York, který by měl dělat právě režisér Macabre Timo Tjahjanto

na příspěvěk reagoval Sebule

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

ben18

Bude tam malinko víc krve no. Já doufám, že dvojka bude od začátku trvdé eRko a ne, že se zas budou chtít zavděčit mladší TIKTOK (dementní) generaci :) 

na příspěvěk reagoval Sebule

ben18

ben18 (hodnocení, recenze)

Lojz@

Film co jde v kinech je PG-13 a toto je Unrated = asi víc krve atd. každopádně se těším (už zítra) …

na příspěvěk reagoval rollman1

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

ben18

A co je tam jiného? Všechny záběry z Vaší upoutávky jsou už v normální verzi filmu.

na příspěvěk reagoval ben18

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

rollman1

Souhlasím se vším, ono je totiž blbý to, že člověk už viděl snad všechno a když se u rádoby hororu směje, asi je něco špatně. Mě už to nebaví, M3GAN třeba jo, ale Insidious a takový prostě nuda, to je furt dokola. Tohle je všechno slabota, i Srbski film je pro mě slabota. Já když mám vidiny z otravy alkoholem, tak mám takový nápady co natočit za horor, že kdybych jen začal, tak by mě hned zavřeli, ale mám to sepsané a to by asi moc lidí nevydrželo koukat, to je uplně jinej level co se v mojich příbězích děje, nemůžu to ani psát, ale vsadím se, že až to jednou natočím, tak to za první týden na DarkWebu vydělá nejméně 10 mil dolarů. Ovšem potřebuji herce, kteří se nebojí doslova ničeho.

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Lojz@

Mám to stejně. Hele, pokud se jedná o horor, tam anglické titulky bez problémů. U větších filmů, prostě čekám na cz titulky. Tam prostě si nevěřím. A co se týče Korei, tak to mám stejně :D BTW. Jinak M3GAN čistý průměr.  Nebylo to zlé, trailer vše vystřílel, takže film nenabídne žádné překvapení, Megan byla celkem creepy, ale to gore mi tam prostě chybělo. Ani ty killy nebyly nijak efektivní a celkově mi to spíše přišlo jako thriller. Dvojka snad bude eRko a nabídne víc, než je šablonovitou, tuctovou podívanou. 3*

na příspěvěk reagoval Lojz@

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

rollman1

Já si dopomůžu občas alespoň anglickými titulkami, pokud jsou (jako většinou ano) - nebudu dělat machry, tak dobrej v ENG nejsem abych vše rozumněl jen z mluvení. A jelikož jsem fanoušek korejských filmů, tak tam jsem strašně rád, že jsou z 99% k dispozici alespoň ty anglické titulky, protože korejsky fakt nedávám :D

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Lojz@

Už to je venku i s titulky a myslím, že žádný spoiler není tak VELKÝ, aby to narušilo tenhle film. Já vím jak to skončí od prvního traileru, takže tady žádné velké dějové zvratky fakt nehledám.

na příspěvěk reagoval Lojz@

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Lojz@

Tak DVD a bluray nejsou o dabingu a titulkách, v kině jsou titulky. :D A občas se stane že na DVD pak není dabing, jako byl třeba poslední Candyman, tam jsem čekal čistě kvůli dabingu protože jsem tak viděl i předchozí tři díly a nic... ale až s příchodem na HBO pak jo. :D

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Darren98

No právě, to plazení + sundaná umělá kůže, takže byl vidět jen holej robot, stejně jako v Terminátorovi, i ty gesta mi přišly podobný. No spoilerovat nechci, ani nevím, kdy vyjde DVD a Blu-ray. Lituju lidi, co neumí anglicky a nemohou se podívat hned aniž by čekali na titulky nebo dabing.

na příspěvěk reagoval Darren98, rollman1

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Hosi,klid. Zadny Ukoncovatel tam nebyl, neni a nebude. Asi tak. 

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Lojz@

V čem přesně to byla kopie? :D Vidím tam podobu jen v tom plazení. I když asi bychom tu ještě neměli spoilerovat dokud to nebude na DVD.

na příspěvěk reagoval Lojz@

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Bylo to hodně dobré, ale ten konec = kopie Terminátora 1 jako prase :) ale neva, no ;)

na příspěvěk reagoval Darren98

Související novinky

Úspěch M3GAN znamená rychlý sequel

Úspěch M3GAN znamená rychlý sequel

08.01.2023

Ačkoliv kina už měsíc drtí druhý Avatar, našel producent Jason Blum přece jen zase jednou skulinku k úspěchu. Hororová M3GAN o panence s umělou inteligencí, která se vydá na dráhu dalšího Chuckyho,… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Reklama

Reklama