Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slabšie hodnotený horor som si pozrel iba kvôli Nathalie, pretože ju považujem za jednu z najkrajších a najsympatickejších herečiek súčasnosti a snáď sa niekedy lepším výberom úloh dostane do skutočne vysokej ligy. Ide ale teda iba vizuálny zážitok z jej vzhľadu a outfitov, pretože scenár ponúka niekoľko logických nedostatkov, priemerne kopíruje u konkurencie a aj koketovanie s feminizmom je tu skôr len preto, aby to akože bolo o niečom. Finále ponúkne jeden nepredvídateľný zvrat, avšak opäť sme pri scenári, pretože ten s ním naloží tak, ako by sa ani nestal. Kvôli Nathalie by som dal možno aj o hviezdu viac, ale ostatní sú tak nevýrazní, že ostanem "pri zemi". ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zúfala vykrádačka Ready or Not, ktorá však oproti menovanému filmu má o polovicu, ak nie aj viac, nižšiu zábavnosť. Rozjazd je na podobný typ hororu neskutočne zdĺhavý a prvú hodinu sa tu doslovne nič zásadné nedeje. Následná naháňačka po upírskom sídle však chuť tiež vôbec nespraví, pretože sa až zúfalo drží v ratingu PG-13, takže sa nedá čakať žiadna brutalita, no problémom je, že tu absentuje aj akékoľvek napätie, atmosféra a celé to je také nemastné, neslané až beda. Navyše v závere zúfalo prepálené čo sa týka CGI. Toto by úplne zapadlo aj ako direct-to-VOD, v kinách to nemá čo hľadať. Zúfalo nezáživný horor. CELKOVO: 4/10 ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dosť podobné Ready or not s tým, že je to o 3 triedy horšie a pridalo si to bohužiaľ, smiešnych upírov. Tí okrem umelého chrupu nemajú žiadne masky a tak sú v podstate úplne zbytoční. Pozerá sa nato dobre a Nathalie je nádherná ale zato film rozhodne chváliť nebudem. Hodinu 15 je to romantická vecička, potom sa to trocha zvrtne ale nič moc nečakajte. Krvavé málinko, hororové tak 15+ aj to horko ťažko. Na konci ten dievčenský súboj som vrtel hlavou kto natočí takú trapošinu. No a pozerám teraz Jessica režírovala, už mi to je jasné. Ospravedlňujem sa ako to znie urážlivo ale kto videl musí dať za pravdu. Finále nudné. Dajme tomu, že za 2*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Neurážející neobjevný upírský horor má velice pěkný vizuál a rychle uteče. Evie je poněkud naivní, ale její touze po rodině se nelze divit. Gotický úvod navnadí, další vývoj po příjezdu na panství se dá už vcelku odhadnout stejně, jako tomu bylo u Krvavé nevěsty, s níž tu určitá podobnost je. Nikoliv však v hlavním motivu, ten je zcela jiný. Popravdě Walter byl ještě naivnější a hlavně nesmírně pyšný a namyšlený, protože jinak by přeci musel Evii dokázat zpracovat. I když dojde na utrženou hlavu, useknutou ruku a pěkné servírování nápoje, gore zůstává umírněné. Úplně stejné je to s nahotou, která se zejména v lázních nabízela. Úplně jsem viděl, co by s ní dokázal třeba Tinto Brass. Noční můry a pobíhání nočním sídlem pak dají vzpomenout na Herzovu Pannu a netvora, která přeci jen byla o něco temnější. Protože se na trailery nedívám, nečekal jsem nic konkrétního, tudíž za mne spokojenost. Nathalii to v rudých šatech velmi slušelo! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Letos ty filmy v kinech jsou těžká bída  a ani tenhle není lepší. Evelyn si udělá test dna a vyjde jí, že má jinou rodinu o , které nevěděla tak se potká s jedním příbuzným a ten je pozve k nim na svatbu. Tam zjistí, že jsou zde klany upírů a oni potřebují buď její krev nebo to, aby byla upír (to jsem zde nepochopil a není to ani vysvětleno). Bohužel je to nuda zhruba 50 minut se nic neděje a jen vyloženě čekáte na něco co zaujme pak se začne něco dít, ale taky se o žádné terno nejedná. Film nemá ani žádné pořádné vyúčtování 2 upírky se zabijou sami navzájem a hlavní záporák je nemastný neslaný, aby režisérka měla čím zaujmout tak zabíjí podřadné upíry což nikoho z letargie nevytrhne. Na horor   zde není takřka ani žádné gore jen jedna uřezaná ruka. Jediné co se zde dá pochválit je hlavní herečka a ta jedna družička (ta blondýna). 40 procent ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)
  • Keď Evie (Nathalie Emmanuel) vychádza z letiska, na stene letiska je zobrazený posledný obrázok Whitby v severnom Yorkshire, ako to už Evie spomenul Oliver (Hugh Skinner) v New Yorku, údajné miesto, kde sa film odohráva, a miesto, kde mal Dracula pristáť, v Anglicku, na lodi Demeter z Varny v Bulharsku. (molcan2)
  • Lord De Ville (Thomas Doherty) bydlí na usedlosti „New Carfax Abbey“, což je odkaz na román „Dracula“, ve kterém právník Jonathan Harker zprostředkoval Draculovi koupi usedlosti Carfax v Londýně. Ačkoliv v románu Dracula popisuje Bram Stoker skutečná místa, nepodařilo se jednoznačně prokázat, jakou usedlost s názvem Carfax měl Bram Stoker na mysli. Jedná se pravděpodobně o usedlost nedaleko Londýna z počátku osmnáctého století. Neví se přesně, pro koho byla původně určena, ale jejím autorem je s největší pravděpodobností významný anglický architekt William Kent. Původní název usedlosti byl Quatre Face, neboť na rozlehlou vstupní halu navazovala čtyři obytná křídla, která směřovala na jih, sever, východ a západ. Architekt tak chtěl vyjádřit nejen symboliku světových stran, ale i čtyř ročních období. Název se postupně různě zkracoval a komolil, až se domu po dlouhou dobu začalo zkráceně přezdívat Carfax. (BrianStorker)

Reklama

Reklama