Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (190)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď sa snažíte feminizovať pavúčích samcov, pritom oni sami boli už doteraz dostatočne feminizovaní, estrogénovaní až homo obťahovaní. Ono ani nie je čo hodnotiť, keď samotná hlavná herečka povie, že nikdy v živote už v podobnej záležitosti hrať nechce a že natočili úplne niečo iné, než ona podpísala. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $80miliónov║ Tržby USA $43,753,623║ Tržby Celosvetovo $98,848,778▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Sony pod Marvel-om zabralo a prekonáva DC výkvasy, fakt pád do žumpy. Nehorázne povrchná výplachovka, z ktorej Vám môže len šibať z tých pamätových flashbackov hlavnej super hrdinky. /10%/ ()

Reklama

NitroXcz 

všechny recenze uživatele

Někdo nechal Sony vařit a místo lahodného jablkového koláče jsme dostali spálenou placku připomínající doutnající ohniště. Přesně tak nějak jsem se cítil po odchodu ze sálu. Rádoby holčičí týmovka v čele s paní Johnson je přesný opak toho co byste chtěli vidět. Nevím co víc k tomu říct... bylo to nemastý, neslaný a ještě vám k tomu plivnou do úsměvu. Byl jsem v kině s dabingem a musim říct, že to znělo jako kdyby byla dabér umělá inteligence, takže né moc dobrý, že ano. (SPOILER: ani tu blbou podtitulkovku jsem nedostal!!!!) ()

kumite 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu tady ty recenze. Proč tady ta jakože kulturní elita ten film tak strašně hejtí ? Některé recenze navíc vypadají, že to dotyční snad ani neviděli. To se tady nějaká grupa domluvila, že ten film jako sundají nebo co ?  Ano, film nepatří mezi klenoty světové kinematografie, ale proč ta hodnocení na úrovni odpadu ? Ten film si jako zábavná popcornová oddychovka, která navíc docela svižně odsejpá, rozhodně zaslouží hodnocení vyšší, než co tady někteří předvádí. Ten film si to prostě nezaslouží. Ano, našli by se nějaké nedotažené věci, u těch přemýšlivějších i nějaké díry v logice a ano, na můj vkus to mohlo být i trochu akčnější, ale hodnocení 0 nebo 20% ? Záměrně ten film nadhodnocuji, abych tím vyrušil aspoň jeden ten odpad. A klidně se s těmi odpady třeba poserte. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak teda takto vyzerá aktuálne komixové dno? Že to bude prúser, to sme vedeli vopred. Ale že to bude až taký prúser? Tak to teda nevedel nikto. Oproti tomuto je aj Morbiusa rovnako s jednou hviezdou o máličko lepší film, Venom 2 s dvomi hviezdami lepší film a aj ten najslabší Spider-man je oproti tomuto doslova Masterpiece. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Dakota Johnson uviedla, že sa podobného filmu už nikdy nezúčastní: "Nikdy predtým som nič podobné nerobila. Pravdepodobne už nikdy nič podobné ani neurobím, pretože v tom svete nedávam zmysel. A teraz to už viem. Ale niekedy v tejto brandži podpíšete niečo a je to jedna vec a potom, keď to robíte, sa to stane úplne niečím iným, a vy si poviete: Počkať, čo? Ale bola to skutočne poučná skúsenosť a samozrejme nie je príjemné byť súčasťou niečoho, čo je roztrhané na kusy, ale nemôžem povedať, že by som tomu nerozumela, že sa tak stalo." (Arsenal83)
  • Sydney Sweeney o své přípravě na roli Julie Cornwall uvedla, že četla hodně komiksů o Spider-Manovi. (Johnny.ARN)
  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) ve filmu sama prováděla většinu kaskadérských kousků, včetně řízení taxíku a sanitky. Vyjádřila se, že chtěla předvést kaskadérský kousek, při kterém vozidlo vjede do bistra, ale kaskadérský tým jí to nedovolil. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama