Reklama

Reklama

Venom 2: Carnage přichází

  • USA Venom: Let There Be Carnage (více)
Trailer 1

Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (539)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Viděno v kině. Na tohle jsem zašel jen tak neplánovaně, ani se mi na to nechtělo jít, ale ve finále jsem zhruba dostal to, co jsem očekával. Neškodnou blbinu, která díky krátké stopáži utekla rychle. Na nic si to nehrálo, nic extra mi ve filmu nevadilo, prostě obstojná jednohubka na zabití nedělního odpoledne. Nebudu to srovnávat s jedničkou, ta bylo trochu příběhově lepší, ale tohle mělo taky co do sebe. Vlastně největším kladem byl zde TOM HARDY a především jeho VENOM! Ten byl nejvíc hláškující, takže jsem se párkrát zasmál. Ostatní herci mě už tolik nebavili, včetně W. Harrelsona, který se mi jevil zde nějak zvláštně. Naomie Harris ušla a Michelle Williams mě zde opět srala jak v jedničce, neboť mi strašně připomíná mou nepříjemnou kolegyni Ivetu před x lety. ;) Hudba od Beltramiho je taková klasická. A co teprve AKCE? Akční sekvence tu jsou, takové klasické digitální, destruktivní, dají se v pohodě vidět, jen to finále mě už ultra nebavilo. Tam to bylo moc přehlučené a akcí přeplácané, kdy tu byl druhý Venon (ten zlý). Ale co už. Víc to kritizovat nemohu, v rámci jednorázové záležitosti mě to zabavilo. Hlavně těmi hlášky. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po úvodu do kin jsem se divil, co se stalo tak špatně, že předchozí Venom byla jedna z nejlepších sólovek marvelu a dvojka má jen 50%. Odpověď je jednoduchá - Andy Serkis, aneb důkaz, že úplně jiný režisér udělá ze stejného filmu film úplně jiný a zde je špatně úplně vše. Promluvy Venoma jsou otravné cringe bláboly, které rozesmějou tak 10leté děti, akce je málo, není úderná, děj se od začátku po konec prakticky nehne, postava záporáka i Carnage je brutálně nevyužitá, chybí ji větší chakterové vykreslení (zde se mohli tvůrci doslova vyřádit s lorem monstra i minulostí vraha…) a finále za moc nestojí. Jednoduše koukatelná záležitost bohužel jedoucí celou dobu jen na půl plynu a ze které tryská, že byla udělaná vyloženě jen pro prachy a na efekt. Zklamání, ostatně jako poslední dobou skoro vše. Snad alespoň Duna překvapí. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

To je tak, když chce Sony ušetřit prachy za kvalitní scénáristy a myslí si, že celej film prodá jen název. Je to škoda protože za mě byl tenhle Venom rozhodně lepší než ten poslední připitomělej The Batman. A kdyby si s tím Sony trošku více pohrálo, bylo by to stejně zábavný jako jednička. Za mě veliká škoda 3* a 68% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na druhého Venoma se skvěle hodí popisek "akční jednohubka (přesně) na jedno zhlédnutí". Příběhově nemá snímek moc čím překvapit - snad jen, budu-li předbíhat, titulkovou scénou - a při relativně krátké stopáži ani vlastně není moc prostoru pro nějaké plot-twisty (možná jen na jeden maličký). Tvůrci sází především na akci, lehký (černo-červený) humor a interakci mezi oběma "emzáky", která však ne úplně vždy funguje. Postava Frances "Banshee" Barrison byla značně nevyužitá, což je škoda. Svižný, místy možná až trochu moc digitální kousek na (opravdu) jen jednu projekci! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Venom jako promigrantský agitátor tmavé barvy pleti a přiznaný bisexuál jsou nečekaným odhalením druhého dílu. Přesto je Masakr přichází o chlup lepší než díl první. Rychle odsýpá, je svým debilním způsobem zábavný a má krátkou stopáž. Serkis jako by ty nudné a nezábavné pasáže prostě vystříhal. Některé zvraty a odhalení jsou tak hodně krkolomné a rychlé. Důraz je kladen na manželské třenice stále stejně divně hrajícího Hardyho s Venomem a ty ostatní věci okolo se bůhví proč dejou taky. Postrádá to logiku. Degradaci oproti zdrojovému materiálu asi nemá cenu probírat. P.S: Harrleson jen divně přehrává, tahle role mu těžce nesedí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (36)

  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 213,6 mil. dolarů, součet těch celosvětových 506,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Madame Web nabírá další posily

Madame Web nabírá další posily

28.06.2022

Herečka Emma Roberts (Sváteční rande) je nejnovějším přírůstkem do herecké sestavy komiksového snímku Madame Web od studia Sony Pictures. V hlavní roli filmu se objeví Dakota Johnson (Zlý časy v El… (více)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (více)

Reklama

Reklama