Reklama

Reklama

Venom 2: Carnage přichází

  • USA Venom: Let There Be Carnage (více)
Trailer 4

Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (539)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Takové střední tři. Byl jsem na tom kvůli dětem a těm se to líbilo. Na mne to bylo trochu slaboduché. Fajn je, že se to netváří jako víc, než to je s že to má místy i humor. A taky, že se to vešlo do hodiny a půl. To už dneska u komiksových filmu není běžné. Upřímně jsem ale většinu filmu zapomněl už u dveří že sálu. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Mně se ani nechce moc do toho filmu pouštět, protože bych si připadal jak kdybych kopal postiženého. Je vlastně fascinující sledovat dílo za 110M, které vypadá, že každá další scéna se vymýšlela během natáčení předchozí. Olympiáda té nejlínější scénáristiky ("guvernér Kalifornie se ve světle těchto zločinu rozhodl vrátit trest smrti" kurva co?!). Role Kelly Marcel v Hollywoodu je dostávat potenciálně problematická témata a ty pak zpatlat tak, aby se nikoho nedotkla a přesto se snažila působit povrchem nekonformně. Nevím, zdali nemají na to u Sony nikoho lepšího, nebo prostě se určitá témata úplně zkolonizovat prostě nedají, nicméně tady nedrží pohromadě vůbec nic. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na druhého Venoma se skvěle hodí popisek "akční jednohubka (přesně) na jedno zhlédnutí". Příběhově nemá snímek moc čím překvapit - snad jen, budu-li předbíhat, titulkovou scénou - a při relativně krátké stopáži ani vlastně není moc prostoru pro nějaké plot-twisty (možná jen na jeden maličký). Tvůrci sází především na akci, lehký (černo-červený) humor a interakci mezi oběma "emzáky", která však ne úplně vždy funguje. Postava Frances "Banshee" Barrison byla značně nevyužitá, což je škoda. Svižný, místy možná až trochu moc digitální kousek na (opravdu) jen jednu projekci! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Taxe nám Jeďák prokousal ke dvojce, a měl-li bych opět fundovaně hrábnout do terminologické studnice filmově teoretické vědy, neváhal bych použít vysoce odbornou cinefilní determinaci „Silikonové kozy“. Na pohled sice dobře vypadající a držící naoko sebevědomou fazónu, ovšem šablonovité, sterilně jednoduché, unifikovaně tvarované, nepřirozeně poskakující, lehce okoukatelné, záhy nudící, ta citlivost bradavek už taky není, co bývala, a vyhonit si mezi tím, to je něco, jako ze zoufalství prcat želatinu. Nasraně druhé k haptické seanci asi lepší než totální fošna, a mezi plochými, vážně se beroucími dementizujícími tupárnami Mrvelu jednoznačná prsatice, vhodná k vcelku nezávadnému kojení nezletilých dyslektických ufonů. Pořád docela vtipné, žádný svištivý bukanýr, narvaný v pastelových elasťácích, tam s existenciálně vážným xichtem po čerstvé ruptuře konečníku pouťově nementoruje náctileté mentály, negři jsou přeqapivě zase jednou zlo, o těžce nemrdanou militantní feministku nezavadíš, Vůdy jede bomby a je veliká zábava sledovat, jak je zase Tomáš Tvrdýy brutálně herecky ponižován ozubeným animákem. Prostě takový rychlý a jednoduchý výplach míchy na sobotní podvečer, když zrovna všechny přirozeně pevné trojky odmítnou spolupracovat, protože nejste očkovaný proti pandemenci. A přitom jim například ta divná žlutá vyrážka na žaludu nikdy nevadila. Á propos, to mi připomnělo, že právě hledám nějakou neopíchanou hyperventilující figurantku v nemykotickém věku s nízkou saturací a teplotou nad 38 stupňů za účelem intenzivního sledování Smrtící epidemie a cílevědomého vyjebávání. S lživými fašistickými bezautoritami. Strukturované životopisy s důrazem na dosavadní praxi spolu s potvrzením o infekčnosti HRňtre elektronicky na prsonální oddělení. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Venom jako promigrantský agitátor tmavé barvy pleti a přiznaný bisexuál jsou nečekaným odhalením druhého dílu. Přesto je Masakr přichází o chlup lepší než díl první. Rychle odsýpá, je svým debilním způsobem zábavný a má krátkou stopáž. Serkis jako by ty nudné a nezábavné pasáže prostě vystříhal. Některé zvraty a odhalení jsou tak hodně krkolomné a rychlé. Důraz je kladen na manželské třenice stále stejně divně hrajícího Hardyho s Venomem a ty ostatní věci okolo se bůhví proč dejou taky. Postrádá to logiku. Degradaci oproti zdrojovému materiálu asi nemá cenu probírat. P.S: Harrleson jen divně přehrává, tahle role mu těžce nesedí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (36)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Madame Web nabírá další posily

Madame Web nabírá další posily

28.06.2022

Herečka Emma Roberts (Sváteční rande) je nejnovějším přírůstkem do herecké sestavy komiksového snímku Madame Web od studia Sony Pictures. V hlavní roli filmu se objeví Dakota Johnson (Zlý časy v El… (více)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (více)

Reklama

Reklama