Reklama

Reklama

Unhuman

Trailer 1

Poté, co řidič školního autobusu havaruje, výlet skupiny středoškoláků se zatraceně pokazí. Sedm nezletilých studentů se musí spojit proti gangu nelidských divochů. Ale je vše tak, jak se zdá? (Jardismo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (13)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od režiséra The Collector (2009) a The Collection (2012) jsem toho čekal rozhodně víc. Je pravda, že zdejší hodnocení naznačovalo, že to bude nejspíš průser ale já jsem bláhově doufal, že to jen většině lidí nesedlo. Kdyby Marcus Dunstan natočil byť jen průměrnou zombie řežbu udělá asi líp. Chápu, že možná chtěl originální příběh  s překvapivou pointou ale tady to těžce nezvládl. Finální moralizování je jen posledním hřebíčkem do rakve. 2 slabý hvězdy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Skupina studentů jede na výlet autobusem a mezitím se něco stane. Vypadá to jak zombie horor nebo něco o nákaze, ale realita je jiná. Bohužel postavy jsou příšerné a ani jedna není sympatická speciálně Ever jsem přál smrt hned od začátku. Ten nápad proč se to děje je dobrý , ale zpracování ho potápí.  40 procent ()

Reklama

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Že som sa nenechal odradiť komentármi a držal som sa toho, ako človeka tvorcovia doslova "ojebkali" v traileri? Strata času, OK, aký taký kvalitatívny pokus tam možno cítiť, ale za stupídnu myšlienku, absenciu ľakačiek, gore scéna tam bola v podstate ako tak slušná jedna a to prvá v buse, tak dávam odpad, budem nekompromisný. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle, že má být ten Marcus Dunstan, co tenkrát natočil Hororové pecky The Collector & The Collection ? Třetí díl, mu produkce zastavila a utekla od filmu a jestli to mělo vypadat podobně, jako tahle sračka Unhuman, tak se tomu ani nedivím. Nehorázně levnej a trapnej shit a nejvíc mě srala ta hnusná číňanka, co v polovině sežrala šalamounovo hovno. Honorář pro ty děcka, byl v ceně nového Iphonu, takže všichni spokojení. Hvězda jen za tu neznámou šťabajznu Ali Gallo. (34. hodnocení) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Skupina stredoškolákov sa vyberie na výlet, ale ich autobus havaruje. To nie je jediným problémom, keďže sa v rádiu ozve varovanie o tom, že USA sú pod chemickým útokom. Následky tohto útoku sa očividne prejavuju zvýšenou agresivitou a túžbou po ludskom mäse, takže školáci majú pred sebou ťažkú výzvu v podobe boja o prežitie. - Duo Dunstan a Melton má obrovské zásluhy na tvorení modernej formy hororu, ale toto už je len akýsi výkrik do tmy, výrazne obmedzený woke pravidlami, ktoré v BlumHouse v posledných rokoch nahradili tie hororové. Postavy sú nezaujímavé, krvi tu je žalostne málo a vlastne sa tu riešia skôr vzťahy, šikana a body shaming, čo nie je zlé, ale od týchto tvorcov jednoducho čakám ovela viac. Pozrieť sa to dá a mnoho scén svojím strihom pripomína aj vďaka hudbe Charlieho Clousera scény zo Saw, ale obsahovo to je takmer prázdne. Toto duo toho už v hororových vodách zrejme vela nenamúti, keďže najnovšiemu Dunstanovmu hororu už píše scenár nejaký šašek zo Star Wars a tretieho Collectora sa zrejme taktiež nedočkáme. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (bianci)

Reklama

Reklama