Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svérázný detektiv je kvůli svému přístupu k práci dočasně mimo službu. Najde si proto posilu, se kterou se na vlastní pěst pustí do vyšetřování série brutálních vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní kriminálka, od našich polských sousedů, kteří tak definitivně potvrzují, že jsou na míle daleko před českou filmovou a seriálovou tvorbou. Naprosto úžasný vizuál a hutná atmosféra - kameraman opravdu na jedničku, skvělí herci, někdy až dechberoucí lokace Vysokých Tater, solidní skvěle padnoucí hudba, vyzdvihl bych i zvuk jako takový a v podstatě docela zajímavý děj a scénář. Kdyby v seriálu nebylo pár poměrně zásadních logických děr, bylo by to za mě klidně do plného počtu. Ale některé faily opravdu odpustit nedokážu. A jako dost mě nasral ten konec! Byl naprosto skvělý, ale... Nedokázal jsem poznat herečku, která v téměř poslední scéně řídí jeep! Byla to Zuzanna nebo Kamilla? Zdálo se mně, že právě Zuzanna a to by celému konci dodalo úplně jiný rozměr. Každopádně nadprůměrný počin! ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Minisérie E01-06. Praha 235 m n. m. Vždy platí, že všeho moc škodí. Tady se tlačilo na vše. A přitom herci nesympatičtí, msty ze všech stran, střihový guláš a ani ty Tatry člověk pořádně neviděl. V polské produkci se člověk těší na soundtrack výhradně nabušený polskými songy. Dočkáte až v poslední minutě. 44%. Závěr: nedoporučuji. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Poláci umí, ale ne vždy se všechno povede a tahle tatranská variace na True detective potažmo severské krimi budiž důkazem. Technické stránce sice není moc co vytknout a prostředí ve kterém se odehrává je nádherné, ale příběh/případ bohužel extra nestrhne a Forstova trudná minulost mi začala být celkem rychle ukradená. Zklamání...40% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Polsky serial z krasneho prostredi Tater. Problem je opet klasicky, to jest, dort ala pejsek a kocicka, aneb pojdme tam nacpat uplne vsechny napady, ktere nas napadnou a bude to super bomba. Tak ne, neni. Je to slatanina vseho mozneho dohromady, ktera mohla byt velmi peknym krimi filmem o standardni stopazi, kdyby se oprostili od zbytecne omacky. Skoda. Na druhou stranu se polakum neda uprit odvaha a invence. Kam se hrabem. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám tento žánr (severský, protože o to se snažili) v oblibě, ale toto bylo celé takové odpudivé a nadbytečně krvavé. S poměrně zmatenými a až příliš snovými prostřihy do minulosti. Vraha jsem bohužel uhodla, hned jak se objevil na scéně. A závěr si asi musím domyslet sama. Ale ať jen nekritizuji: atmosféru to mělo a hory byly krásné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama