Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl ještě malé štěňátko a byl jsem zrovna nemocný, lehával jsem u prababičky doma. Ležel jsem na gauči v obýváku a jediné co šlo, bylo sledovat seriály, které prababička tak žrala. Vždycky, když jsem byl nemocný, tak mě přišlo, že z filmu nebo seriálu to dokázalo udělat zábavný pořad, i když v normálním stavu bych se na to nedokázal dívat ani minutu. U Stefanie jsem se nudil i když jsem byl hodně nemocný. Tak příšerně nudný seriál se jen tak nevidí. Fakt děs. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Zase opět a znovu... Normálně bych tomu dal odpad. Na rovinu řečeno, je to strašná kravina. Ale vzhledem k tomu, že v době kdy to poprvé běželo, tak jsem byl hodně malý špunt a tak nějak mě bavilo tohle sledovat. Tedy ne že bych hltal každý díl, ale prostě sledovat jsem to sledoval. Takže abych nebyl za úplného pokrytce, tak tomu tu jednu hvězdu musím uznat. ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento kousek v mnohém připomíná Švorcku za pultem. Titulní hrdinka je také poctivá pracantka, mnohý čas na pracovišti si krátí dlouhými, psychologickými rozbory svých kolegů a ještě jim přitom stihne vyřešit jejich trable. Není důvod s takovým brakem ztrácet čas, když navíc připočtete mizernou televizní kvalitu (a standartně rutinní brněnský dabing) a stupidní dialogy, není o hodnocení pochyb. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes sa mi nechce veriť, že v takej vyspelej zemi ako Nemecko mohol niekedy vzniknúť takýto gýčovitý výplach s dialógmi na úrovni juhoamerických telenoviel. Seriál o dobrotivej a vždy usmiatej zdravotnej sestre, ktorá vám dá prvé posledné, pripomína v mnohých ohľadoch budovateľské filmy z 50. rokov. V českej verzii je potom seriál nadabovaný brnenskými dabérmi a to už ide fakt do tuhého. ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

V případě nekonečného seriálu Stefanie budu bohužel souhlasit s valnou většinou. Je pravda, že němci na seriály rozhodně nemají čuch a v této oblasti zmrví co se dá. Pravdu říct nepamatuji si jediný čistě německý seriál, který bych sledoval nějak pravidelně. To opravdu špatné na Stefanii je to, že se snaží vyprávět příběh v průběhu celého seriálu a o jakýsi vývoj postav. Bohužel postavy jsou tak neuvěřitelně ploché, chovají se naprosto nelogicky a podle těch nejzaběhlejších televizních klišé, že jakékoli pokusy o vývoj mají úplně nulový účinek. Naví i v roce 1995 bylo lékařské prostředí tak neskutečně profláklé, že na něj taky zrovna nešlo diváky nalákat. Když si to tedy shrnem, tak prostředí bylo naprosto nudné, postvavy naprosto špatné a příběh, mno v nejlepším slova smyslu opravdu divný. Příběh by se dal přirovnat k dalšímu velikánu seriálu Tak jde čas, muselo se v seriálu objevit prostě všechno, ať už šlo o tu nějvětší možnou blbost nebo naopak. A k samotné Stefánii, občas jsem v televizi zahlédl nějaký díl a tak jsem vnímal když se zrovna představitelky postupně měnily. Smůla byla v tom, že ačkoli se měnily tváře charakter hrdiny vždy zůstal stejný. Jediná Stephanie byla vždy nad věcí, vždy zvládala řešit milion problémů a k tomu dělat psychologa svým kolegům. Řekněme si to bez skrupulí, jde o jeden z nejhorších seriálů které jsem kdy viděl, jež vzniklo nejspíš k jedinému účelu a to zaplnit televizní čas v dopoledních hodinách kdy zrovna na televizi kouká minorita lidí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama