Reklama

Reklama

Nemocnice Chicago Hope

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1994–2000), 141 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Režie:

James Frawley, David Semel, Dennie Gordon, Mel Damski, Martin Davidson (více)

Hrají:

Mandy Patinkin, Adam Arkin, Christine Lahti, Mark Harmon, Hector Elizondo, Peter Berg, Jayne Brook, Vondie Curtis-Hall, Thomas Gibson, Roxanne Hart (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(141)

Obsahy(1)

Vteřiny, které rozhodují o životě a smrti. Personál nemocnice musí být připraven, osobní problémy jdou stranou. Nad vším bdí nesmlouvavý ředitel. (oficiální text distributora)

Recenze (96)

Bube1 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem se rozhodoval, jak hodnotit. Série 1, 2, 6 jsou na plný počet a série 3, 4, 5 tak na dvě hvězdy. Nakonec zvítězil plný počet čistě z osobních sympatií k seriálu. Jak už zde napsalo mnoho lidí - nedostižný Mandy Patinkin nasadil laťku ''výstředním'' doktorům hodně vysoko! Po odchodu jeho a MacNicola to šlo do kytek, protože absolutně chyběl tahoun... No ale především za první sérii tomu dám ten plný počet. :) ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Dr. Jeffrey Geiger učinil hádku uměním a slovní zásobu arzenálem natolik sofistikovaným, že za ním Dr. House pokulhává stejně jako jeho pravá noha. Skvostně napsaná postava v seriálu, jenž byl jedním z mála, který činil diváka inteligentnějším svou dialogovou nonšalancí. U mě zejména díky postavě hrané Mandy Patinkinem....válcoval i slavný ER. 80% ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

ER vs. Chicago Hope - Podle boxerské hantýrky šel ChH k zemi již v prvním kole. Pohotovost si mě získala již pilotním filmem, což se defacto lékařům z Chicago Hope nepodařilo za celou dobu mého sledování. Technicky celkem slušně zvládnutý seriál. Američanům se vůbec musí nechat, že seriály z lékařského prostředí umí točit. Tenhle je ale pro mě jedním z těch slabších... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu přijít příliš na chuť těmto telenovelám alá nemocnice ... je pravda, že jsem v Americe ještě nebyla natož v její nemocnici, přesto si troufám tvrdit, že po zkušenostech s našimi "brrrrr" nemocničními seriály, si skutečnost filmaři přibarvují kvůli atraktivnosti sledování všude ..... Ovšem nemůžu tvrdit, že je zrovna Chicago Hope úplný odpad, to ne, je zde určitá líbivost, proto dávám dvě hvězdičky. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

áááááá.....bez debat.... ztráta času po dobu 60 minut ve 141 zpracováních..... Ale ten obsah mě drtí :-D...."Vteřiny, které rozhodují o životě a smrti. Personál nemocnice musí být připraven, osobní problémy jdou stranou. Nad vším bdí nesmlouvavý ředitel"......já snad změním hodocení..Tomu není třeba se smát.. to se musí brát vážně!...................................... :-D:-D ()

Galerie (83)

Zajímavosti (8)

  • Mandy Patinkin (dr. Jeffrey Geiger) v rozhovoru o seriálu prohlásil, že natáčení bylo tak náročné, že když ho přijel na týden navštívit syn, tak se s ním sešel pouze na pár chvil. Bylo to hlavně proto, že se často natáčely až 4 epizody současně. (Bube1)
  • Mandy Patinkin (Dr. Jeffrey Geiger) opustil seriál ve 2. sérii, protože nezvládal být tak daleko od své rodiny. Natáčelo se v Los Angeles a rodinu má herec v New Yorku. (Bube1)
  • Herec Ken Jenkins si v seriálu zahrál dvakrát epizodní role a pokaždé se jednalo o jinou postavu. Nejprve byl hlavním hygienikem, který na čas zavřel nemocnici kvůli rozšiřující se bakterii (ve 20. epizodě 1. série - ''The Virus'') a poté hrál strojvůdce lokomotivy, který se nakazil TBC (ve 12. epizodě 6. série - ''Letting Go''). (Bube1)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Reklama

Reklama