Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (144)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Sly je výborným životopisným dokumentem. Má však jednu chybu. Mám pocit, že jsem dostal málo. Buď měl být mnohem delší nebo měl mít více dílů. Moc rád jsem si poslechl jak to bylo s Rockym, Rambem nebo Expantebles, ale chtěl bych slyšet i jak to bylo u ostatní jeho hitů. Dokument se sice věnuje i dalším jeho filmům, ale pro mě to bylo málo. Stejně mě však sledování těšilo. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Vtahující, informativní, přesně s tou klasickou slyovskou energií a nezdolností, jakou od Rockyho čekáte. K dokonalosti mi ale přece jen scházelo trochu kritičtější oko a opravdové hrábnutí do toho svinstva, kterým si prošel. Na druhou stranu to zase kompenzovaly rozhovory s tvůrci jako Tarantino, což prostě není málo. Těch devadesát minut tak rozhodně bylo strávených velice příjemně. 7/10 ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně dobrá. Věnuje se začátkům a trablům před natáčením Rockyho a je přesně taková, jaká by měla být. Jenže pak se zbytek kariéry nutně musí vzít v kvapíkovém tempu a to už dokumentu nesedí. Jo jasně, bavilo mě to, a výtka je vlastně taková, že to mělo mít tak 6 hodinových dílů. Ale jsou tu i nezodpovězené otázky, jako třeba události kolem jeho syna a ani zmínka o jeho manželkách z 80. let. a proč o něm mluvil Quentin. Plus samozřejmě nezmínka o spoustě filmů, ale to jde na vrub tomu krátkému formátu. 7/10 ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nie je to štandardný dokument, ktorý by poskytoval dokonalý prierez kariérou. Skôr je to Stalloneho spoveď, ktorá je zameraná na jeho disfunkčný vzťah z otcom. Boli vynechané mnohé momenty a témy, ale otec a jeho vplyv na Stalloneho život bol dostatočná téma, na ktorej tento dokument stál. Bolo to ponuré, často depresívne, ale aj plné odhodlania a nádeje. Ako obrovský fanúšik tohto akčného veterána som bol spokojný. 80% Netflix ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála hercov, ktorým botox vlastne nepoškodil, pretože takto s obrnou pôsobil herecky vždy a vďaka plastikám vyzerá aj dnes ako fakt rozmlátený bojovník, ktorý sa cez nejakú tú džungľu už predral. A niektoré konáre mu vytiahli obočie do permanentného údivu. No treba uznať, že Stallone vytiahol zo svojho chýbajúceho talentu viac než by ktokoľvek čakal a určite si pri tých spomienkach vo svojej drahej vile aj pomyslí: Stokrát vďaka za tie steroidy a rastové hormóny! 💉 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama