Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Když dva cizinci na mizině narazí na ztroskotanou loď se zásilkou kokainu, brzy se zapletou s policií, maskovanými zabijáky a elegantním gangsterem. (SkyShowtime)

Recenze (5)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Neskutočne si užívam tento seriál od začiatku po koniec. Je to tak prijemne vtipno - dramatické s neočakávanými udalosťami. Je to trochu groteskné, ale zároveň pútavé s vhodné zvoleným hereckým obsadením. Občas to vie rozhodne prekvapiť kedy vám padne sánka a občas si poviete, že toto nieeee. Ale ten dej vás drží stále, ani nie v napätí, ale v atmosfére toho celého. Takže si to človek tak užíva, vychutnáva a teší sa na každú novú epizódu. Naozaj by som si prial aj druhú sériu. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Podľa plagátu to vypadá na totálnu chujovinu, ale to, čo som dostal, mi naozaj zvesilo sánku! Absolútne premakaná WTF krimi v štýle  Lock, Stock and Two Smoking Barrels ! Inými slovami, dosť kvalitný úlet. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nevydarený pokus o čiernohumornú gangsterku v Guy Ritchie štýle. Technická stránka je kvalitná, seriál sa nevyhýba ani brutálnym scénam, ale je to strašná nuda a humor vôbec nefunguje. A k tomu kopa dementov, jak na strane dobra, tak zla. Ale je to o chlp lepšie ako českí Banáni, ktorí majú podobný námet. 4/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Zkraje slušná černohumorná skoro gangsterka, která v sobě má trochu Ritchieho a trochu Coenů, ale postupně jí začne docházet dech i invence a nakonec lehce vyšumí do ztracena. Nápad je každopádně dobrý a v rukou zkušenějších tvůrců to mohlo dopadnout lépe a být víc než jen ucházející jednohubka…60% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

První díl zaujme svěžím nápadem i provedením. Bohužel už ve druhém díle to jde do kytek. Změní se to v nezáživnou žvatlárnu s 95% vaty. Tento trend vydrží až do konce. ↘️ 18% ()

Reklama

Reklama