Reklama

Reklama

Neposkvrněná

  • USA Immaculate (více)
Trailer 6

Zbožná Cecílie (Sydney Sweeney) odjíždí na malebný italský venkov, kde jí byla nabídnuta nová pracovní pozice ve zdejším proslulém klášteře. I přesto, že se jí dostává vřelého přivítání začíná tušit, že její nový domov skrývá temná a děsivá tajemství. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (84)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Smutně neambiciózní a rádoby hororová jednohubka s bolestně předvídatelným sledem událostí, v níž stojí za zmínku snad jen snaživý herecký výkon Sydney Sweeney a působivé kulisy kláštera. Snímek Immaculate je totiž vyjma toho jen další nevydařenou podívanou, v níž načrtnutá atmosféra vůbec nefunguje a scénář jen lenivě šustí papírem. Takhle ten umírající hororový žánr fakt z bahna nepozvednete! (Viděno v kině CineStar IGY České Budějovice) ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele

Neposkvrněná se Sydney Sweeney působí na první pohled jako docela okej horor, ale při bližším zkoumání nemá upřímně moc čím nadchnout. Sice ano, Sydney roli neposkvrněné jeptišky zvládá na jedničku a talent určitě má, ten ovšem bez smysluplnějšího scénáře a příběhu nestačí a na film hodně rychle zapomenete Myšlenka příběhu znovuzrození Ježíše se zdá asi jako fajn nápad? Ale film ho moc do hloubky neprozkoumává a pokouší se neúspěšně diváka děsit. A taky nechápu jak může pořád postava Sydney běhat, když je v 3. trimestru... Nelogičnosti jsou v hororech prostě denní chléb. ()

Reklama

Aargh odpad!

všechny recenze uživatele

Nic se tam neděje, nedrží to temnou atmosféru, twist je nezajímavý, akční finále je vyloženě směšné.  Sweeney je zralá na Zlatou malinu. Jediné, co mě vytrhlo z letargie, byla úplně poslední scéna filmu, resp. její vyznění. Člověk, který tohle napsal a myslel vážně, je absolutní asociální degenerát. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cecílie nastupuje do kláštera tam se píchne o hřebík , kterým  byl ukřižován Ježíš a díky tomu nějak otěhotní (nevysvětleno jak). Pak ji sledujeme jak se s tím vypořádává  do toho tam zemře jedna jeptiška a  druhá přijde o jazyk. Pokud má některá žena obavy z těhotenství může být v klidu podle režiséra zvládnete ještě v 6 měsíci běhat jak laňka a v 9 měsíci Vás to taky nijak neomezuje , protože můžete umlátit abatyši krucifixem , uškrtit v pohodě chlapa  ,  podpálit  laboratoř či procházet se katakombami (ty poslední tři  věci zvládnete i pokud Vám praskne voda)  . Konec to hodně zachraňuje 40 procent  jsem rád, že mě kino minulo. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

2/10. Nejhorší film, na kterém jsem letos byl. Nefunguje zde absolutně nic a já nechápu, pro koho se tyto filmy točí. Nějakou snahu zde ukázala možná tak Sydney Sweeney, která na tenhle kousek bude chtít hodně rychle zapomenout (stejně jako na Madame Web). Příběh hloupoučký a prvoplánový, ale to by ani tolik nevadilo, kdyby alespoň něčím jiným tento film překvapil. Ale není tam nic! 89 minut trvalo jak 120 minut. Tohle nestojí za pozornost ani na VOD. Absolutní ztráta času. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Mohan prezradil, že scenár pôvodne obsahoval obsadenie stredoškoláčok, nie mníšok, a bol zmenený tak, aby lepšie vyhovoval očakávaniam Sweeney a divákov. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Ríme a skončilo vo februári 2023. (Arsenal83)
  • Mohan uviedol, že mnohé z filmových scén boli inšpirované jeho katolíckou výchovou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama