Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená věcička! Film si nehraje na nic co není. Chce pobavit a to se mu v mém případě povedlo dokonale. Dobrý příbech podresluje skvělá muzika. Jackson a Carlyle jsou opravdu dvojka k pohledání, ale šlape jim to dobře. A na Emily Mortimer je radost pohledět. Tak vypněme mozky a hurá do toho!!! ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

tak toto můžu vidět každý den a vždy se u toho budu smát. Jízda od začátku až do konce, Meatloaf překvapí, on dokáže hrát cokoliv. SLJ je klasika, ten chlap je Pan herec, ale Robert Carlyle, sakra tak ten mě překvapil, naprosto výborně napsaná role, skvělej casting. Je jasný, že se to inspiruje Guyem ale to přece vůbec nevadí. Já se prostě bavím, fakt výborné at už Emily, Sean Pertwee nebo Rhys Ifans, vše sedí jako prdel na hrnec. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Svižná a dokonale vtipná akční komedie, kterou táhnou především Samuel L. Jackson a Robert Carlyle. Nebýt jich, zřejmě by to nestálo za nic a asi bych o to ani nezavadil. Ovšem hlavní dvojice je tak sehraná, že se tento film stal pro mě kultovní záležitostí. Oba se neuvěřitelně trefně posílají do prdele, hláškují každou minutu a vše kolem sebe dokáží rozmetat stylově. Film je plný nespočtem scének, které utkví v paměti: vykouření funpubu Man United, stále opakující se setkání se skinheads nebo minicooper za jaguara. Film má naprosto dostačující stopáž, proto nemůže nudit. Kdo má rád anglické cool kriminálky, toto rozhodně potěší. U mě zabodovala P.O.S 51 na jedničku. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pohodová stylová gangsterka, ve který cool Samuel L. Jackson mlátí lidi golfovou holí a výbornej Robert Carlyle hláškuje. Jenom škoda závěru, kde už je to trochu moc překombinovaný na způsob, kdo koho víc podvede. Ale i tak je velmi příjemnej film, u kterého se rozhodně nudit nebudete a rychle vám uteče. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Film je založen na historii města Liverpool a na obchodu z otroky. Je však dějově převeden na obchod z drogami. (Terva)
  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)
  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama