Reklama

Reklama

Gisaengsu: Deo Geurei

(seriál)
  • Jižní Korea 기생수: 더 그레이 (více)
Trailer
Jižní Korea, 2024, 5 h (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Neznámí paraziti brutálně zaútočí na lidi a úplně je ovládnou. Kdo vyrazí do boje na záchranu celého lidstva? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší než to původní ufňukané, pseudopsychlogizující a rozbředlé, původní anime. A je to i lepší než ty filmové pokusy. Je fakt, že scénář je děravý jak řešeto a dost věcí prostě nedává logicky smysl. Ale, má to spád, sympatické postavy, řemeslně je to zvládnuté. Celkově je to fajn akční zábava, která dokáže z toho původního námětu vytěžit to podstatné a zahodit vše přebytečné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa mierne nadpriemerné invazívne scifíčko, ktoré skrátka vyzerá odlišne, ako by sme ho nakrútili v Európe a ako by ho poňali Američania. Vizuálne nejde o nič špeciálne, atmosféra je nevýrazná, ale potešia postavy. Tá hlavná má traumu z minulosti, napriek tomu stále verí ľuďom a to najmä vďaka jednému dobrosrdečnému policajtovi. Jej mocný parazit je akousi metaforou jej vzchopenia sa nepriazni osudu. Najlepšia je po všetkých stránkach štvrtá epizóda. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měla jsem strach, že nezvládnu být objektivní. Protože jsem se fakt těšila a protože Sang-ho Yeon. Ale ono to nakonec ve výsledku bylo úplně jedno, protože tady je opravdu všechno tak, jak má být. Správně vyvážený drama a akce, sympatický postavy a skvěle natočený. Pokud by byla druhá série, kde se to propojí, tak bych si nestěžovala ♡ :) objektivita je vážně jenom pro srabáky  ;) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Sympatické prepracovanie z pôvodného dvojdielneho filmu do Netflixáckej seriálovej adaptácie. Šesť dielov dalo dobrý základ, aby sme nedostali príliš vaty, ako sa to deje vo viacdielových sériach, brutalitky bolo relatívne dosť, ale vedel by som si od Netflixu predstaviť aj ďaleko viac, oproti filmom sa odstránili humorné vsuvky, takže to som kvitoval, akcie bolo dosť a prepojenie s filmami v poslednej scéne s podávanou rukou pôvodného hrdinu, tak to ma nielen potešilo ale rovno navnadilo na pokračovanie, ktoré dúfam, že dorazí skôr ako v prípade Alice in Borderland alebo Sweet Home sérii. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Já jsem nakonec velmi příjemně překvapen, speciálně po brblání, co jsem v některých zdejších názorech četl (ale asi je dnes podle některých "cool" kritizovat vše, co Netflix vytvoří). Jde zajímavou  podívanou, která se nebojí jít jinou cestou než předloha, má slušné tempo (na rozdíl od jiných mě nenudily ani úvodní epizody), zapamatovatelné postavy, slušné triky a výtečné akční scény. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama