Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Chris Boardman: 1. Brains and Trains [1:43] ,2. Kaminski Stomps [3:31] ,3. Cemetery Tense [1:33] ,4. Lamanski Chase/Lamanski Syn [4:51] ,5. In a Squeeze [1:36] ,6. Ice Cold Bomb [1:06] ,7. J.P. Brenner Emerges [1:18] ,8. Going to War [2:17] ,9. Water Heater [1:17] ,10. Hi, Rudy [1:11] ,11. Petro Camp [1:56] ,12. I'm Smart/What's the P?/Leak Alley [2:43] ,13. Jogger Cop/Magic or Magnets/Your Lights [2:00] ,14. Meet Me [0:42] ,15. Harry Shot [1:16] ,16. Harry Walks [0:51], ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8,5miliónaTržby USA $16,209,459Tržby Celosvetovo $18,392,000║ Arnold mal v 80.rokoch akčnú auru ako nikto iný, možno tento film je jeden z tých poslabších ale stále má čo ponúknuť, akcie tu je požehnane, nechýbajú dobre hlody, hlášky a dej upúta. /60%/ ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento typický akčný žáner, ale to len vtedy ak je tam herec, ktorý dokáže utiahnuť film. A Arnie takým "hercom" určite je. Dej je jednoduchý, navyše je obohatený o žáner krimi, takže o typicky akčný film tak úplne nejde, kedže sa Arnie musí infiltrovať medzi bandu mafiánov. Pravé peklo rozpúta Arnie až v závere. Čo sa akcii týka, tak sú fajn (nekonečno nábojov v zbrani tu neexistuje), scenár je tiež celkom fajn, v ktorom nechýbajú drsné hlášky (skončíš rýchlejšie ako záručná doba toho auta) a ja som sa tiež celkom dobre bavil. Pre mňa jeden s tých lepších Arnieho akčňákov. Ako hovorí Superpero a ako sa zároveň hovorí aj vo filme - Komu se tenhle film nelíbí tak může buď odejít, nebo bude obžalován. 80% - 4* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ten konec je totální vybíjená, protože zpočátku je to navzdory Arnieho pověsti a žánrovému zařazení docela přemýšlivej film. No dobře, něco se tam děje. Pak už ale nestrefitelný ASCH jenom dohazuje zásobníky a střílí všechny kolem sebe. Přepadení policejní stanice velmi dobré, potěšil i hit od Rolling Stones. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kdykoliv tam byl Arní s doutníkem tak sem se musel pousmát,vůbec neumí kouřit doutníky a vypadá přitom jak idiot :-) .Jinak celkově tento film na mně působí velice solidně.Takže průměrný film který když neuvidíte tak o nic nepřijdete ale na druhou stranu Arnolda s doutníkem prostě vidět musíte když se chcete zasmát. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Špinavá dohoda se točila v Illinois, v Chicagu a ve Wilmingtonu v Severní Karolíně v USA. (reich)
  • Ve filmu Mark Kaminsky (Arnold Schwarzenegger) pronese větu "I'll be right back." Jedná se o narážku na frázi "I'll be back." ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • Podľa slov Arnolda Schwarzeneggera produkoval Dino De Laurentiis tento film s úmyslom získať peniaze na natáčanie svojho vysneného projektu Total Recall (1990), na filmovanie ktorého práva v tom čase vlastnil. Po veľmi slabých tržbách (16 miliónov amerických dolárov) bol nútený De Laurentis vyhlásiť bankrot a práva na film získalo štúdio Carolco. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno