Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Raw Deal má jednu obrovskou nevýhodu oproti jiným Arnoldovkách a to v tom že je přímo neskutečně blbá. Arnold hlášky umí, ale tady se bohužel tvůrci pokusili i o jakousi dějovou nádstavbu v podobě infiltrace policisty do mafiánské struktury a zle to dopadlo. Závěrečná přestřelka v klubu až neskutečně připomíná Rakušanovo řádění o dva roky dříve na policejní stanici v LA. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Arnold v tomto filme nehraje až takého nadčloveka ako vo svojich ostatných filmoch, čo však filmu neuberá na kvalite. Legendárna je scéna keď Švarci masakruje gangsterov na stavenisku za doprovodu piesne Satisfaction od Rolling Stones. Skvelá akčná kriminálka, ktorá vo svojej dobe trošku zašla a v dnešnej dobe si na ňu málokto spomenie. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že s týmto "eins zwei" rakúskym mutantom videl už všetko, no div sa svetu, predsa sa tu našiel snímok, ktorý sa akosi vytratil z hľadáčika, a tak bolo zapotreby "poslednú" skladačku z puzzle doplniť. Nebolo to najhoršie, veď hádam nikto nečakal dialógy z Rain Man-a, scenár na úrovni "Vykoupení z věznice Shawshank", či akčné scény z Ramba v Pekle, čo sa nikdy nevráti späť. Je to proste Béčko "tamtej" doby, ktoré už iné skrátka nebude ... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Nechápem to nízke hodnotenie- je tam všetko čo má (ne)kvalitné béčko 80 rokov mať! Príbeh pritiahnutý za vlasy, neohrozeného neherca Arnieho s tupým ksichtom (a s parádne cool nagelovanými vlasmi:), nekompromisnou čistkou na konci (aj za zvukov Rolling Stones) a "dojemným" happyendom...Krása a trash v jednom, srdce fanúšika béčkových sajrajtov by malo zaplesať:) ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Béčkový akční film z 80. let s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Co si můžem víc přát? Samozřejmě tohle nebude pro každého, ale minimálně po těžkém dni je tahle kombinace ideální :).. -Špinavá dohoda není ovšem takovej nářez jako klasika Komando, více se tu mluví(někt. Arnoldovy pokusy hrát byly víc než směšné:) a málo řeže, byť to Arnold zachraňuje hláškama. To, na co tak čekáme, tedy pořádná řežba, přijde až ke konci, kdy se Arnold vyzbrojí arzenálem a vydává se na cestu krvavé pomsty. Záběry jak Arnold kosí týpky s přesností snipera v jedoucím autě se samopalem v jedné ruce jsou k nezaplacení. I kvůli takovýmhle nelogičnostem se dá film označit jako blbost, ale zatraceně zábavná blbost :). Nejlepší hlášky: Hláška č.1: -"Joseph P. Brenner. Whats the P stand for?" -"Pussy." (grády téhle hlášce dodává přeložení pussy jako "pusa" v CZ titulkách) Hláška č.2: -"I'm impressed" -"I'm hungry" ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Pôvodne sa mal film volať "Let's Make A Deal" ("Poďme uzavrieť dohodu"). (m.a.t.o.)
  • Ropná rafinéria, ktorá na začiatku vybuchne, nesie názov "Irvin Oil Processing Company". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno