Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

heyda 

všechny recenze uživatele

Kvalitní herci vždy nemusí dělat kvalitní film. Ve filmu máme několik linií, které se více či méně proplétají a každá z nich je tak naprosto absurdní, že nechápu, jak vůbec někoho mohlo napadnout, že to lidi budou milovat. Přišlo mi to fakt za hranicí fantazy a navíc bez špetky Vánoční atmosféry. Podobně jak byla zoufalá Susan Sarandon, asi tak jsem si zoufal já nad tím, že si vůbec někdo troufnul najmout takové herecké kapacity do tak prazvláštního filmu. 45% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Tento vianočný film nie je úplne ideálna voľba na Štedrý večer. Podobne ako Láska nebeská či Šťastný Nový rok, dej utvára niekoľko nezávislých príbehov. Tie sú však trochu depresívnejšie, než je zvykom pri vianočnom filme. Divák si nestihne vytvoriť žiadny vzťah k postavám a celý film prehrmí ako búrka. Vyzdvihnúť však musím úlohu Robina Williamsa. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Vánoční film jako dělaný na vánoční večer, ale já si ho pustil netypicky v květnu, ale tak nějak jsem měl chuť na něco podobného ražení, ale tento film zase tak typičký vánoční film není a působil na mě spíš smutným dojmem, protože jde o hodně depresivní snímek, a ikdyž v něm nakonec vše dobře dopadne, tak mě svým způsobem dojmul a dostal a jsem ochoten mu dát plný počet. Jde sice o americkou kopii lásky nebeské a nemůže se jí rovnat ani v nejmenším, ale jak už jsem výše uvedl, prostě mě tento snímek dostal. Navíc je zde příjemná hudba a sympatiční a výborní herci v čele s krásnou Penélpe Cruz, jako vždy skvělou Susan Sarandon, drsně milým Paul Walker a jako vždy výborným Robin Williams, kterej mi vždycky sedl v těch vážnějších rolích než v těch komediích, což aspoň dokazuje, že to je skvělej herec ne jen jednoho typu filmů. Navíc nádherný New York s vánoční atmosférou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama