Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Z natáčení 5 - Eva Longoria
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Z natáčení 5 - Eva Longoria

Recenze (571)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když tento seriál začal na Primě běžet, tak jsem se na něj dívala a velice se mi líbil. Viditelně získával na oblíbenosti a díky tomu se hamižná NOVA začala s Primou soudit o další vysílací práva ... boj trval asi půl roku a pak když se zase začalo vysílat, tak mě seriál zpět nepřitáhl ... bohužel ... dlouhá pauza a pozdní vysílací čas ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že bydlím v nemožně nudné ulici. Žádná sebevražda, vražda, nehoří tu, ani se nenastěhuje atraktivní záhadný soused. To všechno holky v ulici jak z omalovánek mají a jsou zoufalé. Přes tragédie, které jsem tu nastínila, je to ale osvěžující zábava a to především díky břitkému scénáři, který udržuje přesnou rovnováhu mezi nadsázkou, cynismem, mysterióznem i serióznem a ponaučeními sametového hlasu nebožky kamarádky, kolem jejíhož umrtí se všechno obtáčí. PS. z pátý řady jsem jak v Jiříkově vidění - kde je ten počáteční břit ? Jedno zrnko pryč ! ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem se k první sezóně ZOUFALÝCH MANŽELEK dostal tak nějak zvláštně, musím říct, že se to "zvláštně" opravdu vyplatilo (i když zůstat ležet na gauči a nic nedělat není zase taková zvláštnost, no to už je jedno). Takový mix mysteriózna, komedie a dramatu tu totiž ještě nebyl. Zvraty na místech, kde by jste si mysleli, že se nic nedá... ehm zvrátit ;-) a šílená tajemství skrývající se za zdmi všech těch pěkných domečků. Kdo by si to byl pomyslel? Herecké obsazení je výtečné jak u "manželek" (Eva Longoria je nádherná a Teri Hatcher je pořád kus) tak i u ostatních členů domácností (musím zmínit vynikajícího Rexe a perfektní otravnou maminku Solisovou). Škoda několika slabších dílu, ale události v tom posledním z první série mě upevnily v tom, že MANŽELKY budu sledovat dál. Druhá řada je podle mě stejně dobrá jako ta první. Místy dokonce i lepší. Věci jdou víc do extrému (hlavně u mé oblíbené Bree), přibývá mrtvol. Co může člověk od seriálu z prostředí pracháčské čtvrti chtít víc? :-) Třetí série pokračuje ve zdárné tradici kvalitní zábavy ale překvapilo mě, že hlavní zápletka (točí se kolem Bree :-) končí trochu netradičně v polovině sezóny. Na začátku mi taky dost chyběl Mike (pan prachatý mi moc nesedl), ale naštěstí ho vynahrazoval skvělý Carlos. Finále bylo dost překvapivé a poslední scéna (po Mary Alice je to už druhý zářez) určitě zanechá spoustu fanoušků v šoku. Sakra i mě to docela dostalo. I když, kdo ví? Třeba jsem si to jen špatně vyložil. No nic. Jaká překvapení asi přinese... čtvrtá sezóna? Čtvrtá řada na scénu přivádí novou "maželku" Danu Delany a její temné tajemství, které se ve finále ukázalo být vážně dost komplikované a taky TORNÁDO, které téhle sezóně naprosto dominovalo. Onen dvojdíl měl totiž takové grády, že jsem se nestačil divit co si tvůrci dovolili udělat s nebohou Wisteria Lane. A to co se stalo Carlosovi (nakonci toho dílu) mě navíc dost překvapilo. No a finále? Pff takhle skončit je dost odvaha a těžko říct jak to bude dál. A proč se vůbec tohle všechno stalo. No uvidíme, kde nakonec naváže pátá série. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj. Úplně si nejsem jistý zda jsem viděl dostatek, abych mohl hodnotit, ale i kdyby ne, tak si ten odpad prostě nemohu odpustit. Kdysi jsem na to několikrát nechtěně přepnul a nestačil se divit, kam až lidská debilita může sahat. Podobné seriály nesnáším. Celé se to točí kolem sexu. A až si už každý zašuká s každým, tak jsou do seriálu implantovány nové postavy, aby veselé smilnění mohlo pokračovat. Až už ani tohle nezabere, tak se do seriálů nacpe tuna záhad pro udržení diváků, protože divák je tvor zvědavý. Zoufalé manželky je zkrátka seriál pro zoufalé diváky a hlavně zoufalé divačky. Trapné, nevtipné, nudné. Zkrátka k uzoufání. ODPAD! ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Zatím je to přesně to, co jsem od toho čekala. Vtipné, chytré, s charismatickými hrdinkami a dobrým příběhem. Taková americká Ulice - sakra, proč u nás nedokážou natočit podobný seriál. Se silným scénářem - nic víc nepotřebujete (Červený trpaslík taky neměl obří rozpočet a vadí to někomu?). U nás se tvůrci dokážou leda tak vymlouvat na nedostatek peněz. PS: Musím uznat, že Eva Longoria je fakt sex bomba - a co na ní teprve řeknou pánové. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama