Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 5
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 5

Recenze (571)

H34D 

všechny recenze uživatele

Zoufalé manželky mohou být snadno podceněny a přirovnány k obyčejné televizní kulise, určené pouze k oživení nudného večera, avšak když se člověk zadívá pozorněji, zjistí, že nabízí mnohem víc, než jen 5 ufňukaných zbohatlých paniček. Každá "zoufalá manželka" je něčím vyjmečná a charakteristická, každá má své problémy a své způsoby jejich řešení, což zajišťuje různorodost. Mysteriózní nádech skrytých vražd a jiných prohrešků z minulosti se postará o slušnou atmosféru a napomůže zpřístupnění seriálu i pro mužskou populaci a černý humor, ironie, či dokonale trapné situace poskytnou i potřebnou dávku zábavy. Zoufalé manželky jsem si docela oblíbil, dokážou mě zaujmout i královsky pobavit, přičemž se nejedná o žádný výplach mozku. 9/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to seriál asi primárně pro ženy, takže ode mně je to spíše hodnocení "náhodného kolemjdoucího", který byl nucen shlédnout cca 8 dílů (nikoli v řadě za sebou). ... ... ... ... ... ... Ze začátku to bylo vtipné, pak už čím dál míň. Pokud to ze začátku vypadalo, že se seriál vyhne klasickému obsahu seriálů pro ženy (miluje ho, pak ne, on miluje jinou, co s tím... bla bla bla), tak i tohle nakonec tvoří kostru seriálu. Jedna hvězdička za občasné záblesky humoru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná čekáte kritiku na to jak je to nudné, nezáživné a bůhví co ještě. Berte to tak, že je to pouze můj osobitý názor na seriál jako takový a taky takový navždy zůstane. Zajímavé to sice je, příběh plný tajuplných spojitostí a sem tam se objeví scéna, která stojí za tu chvíli bez dýchání ale...Nic proti humoru, se kterým se snaží autoři probýt, prostě a jednoduše mi nesedl a ani nesedne a jsem svým způsobem rád. Ani pěkné herečky nezmění pro mě fakt, že Američani se chtěli ukázat a tak natočili seriál který se zdá být zábavný a dramatický a vlastně pro ně typický. Bohůžel pro ně ne pro mě :) (6/10) ()

choze 

všechny recenze uživatele

I když se seriál drží stokrát omletých seriálových témat (nevěra, rozvod, nemoc aj.), podává je narozdíl od současných českých seriálů ve svižném, vtipném a drsném balení obohaceném o (v každé řadě novou) napínavou kriminální zápletku, s výborně napsanými postavami a perfektním castingem. Nejbližší je mi pár Lynette a Tom, ti jsou naprosto boží, ona chytrá a silná ženská, on věčné dítě, naopak bez Susan a jejích často žabomyších a nudných eskapád bych se obešel. A fakt miluju ten voiceover, kolikrát mě u něj přeběhne mráz po zádech. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj. Úplně si nejsem jistý zda jsem viděl dostatek, abych mohl hodnotit, ale i kdyby ne, tak si ten odpad prostě nemohu odpustit. Kdysi jsem na to několikrát nechtěně přepnul a nestačil se divit, kam až lidská debilita může sahat. Podobné seriály nesnáším. Celé se to točí kolem sexu. A až si už každý zašuká s každým, tak jsou do seriálu implantovány nové postavy, aby veselé smilnění mohlo pokračovat. Až už ani tohle nezabere, tak se do seriálů nacpe tuna záhad pro udržení diváků, protože divák je tvor zvědavý. Zoufalé manželky je zkrátka seriál pro zoufalé diváky a hlavně zoufalé divačky. Trapné, nevtipné, nudné. Zkrátka k uzoufání. ODPAD! ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Fanúšičke seriálu sa tak páčili šaty, ktoré mala Gabrielle (Eva Longoria) v prvej časti seriálu, že napísala producentom, či by jej neprezradili meno ich dizajnéra, aby jej mohol navrhnúť jej šaty na maturitný ples. Producenti jej namiesto toho poslali tie šaty, ktoré si nakoniec obliekla na ples. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama