Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Z natáčení 3 - Neal McDonough, James Denton, Dana Delany
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Z natáčení 3 - Neal McDonough, James Denton, Dana Delany

Recenze (571)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Twin Peaks na zlomyseľný spôsob, šmrcnutý trochu Americkou krásou aj Čarodejnicami z Eastwicku... Čierny humor kraľuje a každá epizóda ma zatiaľ baví od prvej minúty po poslednú. Ale zaujímalo by ma, z čoho žije rozvedená matka v domácnosti... to je ako s tým Sexom v meste (ktorý teda nemám v malíčku) - fiflena píšuca jeden stĺpček do novín si robí zbierku topánok Manola Blahnika. No Desperate Housewives drobné prešľapy odpustím, pretože si získali moje srdce - ukážu aj realitu na pozadí "stepfordského" sna. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně se jedná o nejlepší seriál současnosti. Na rozdíl od jiných ambiciozních projektů jeho kvalita neskončí po první sérii, ale úroveň zůstává stejná i s dalšími řadami. Ta první byla skvělá, druhá trochu pokulhávala, ale stále velice dobrá. Třetí se rozjela ve výtečném stylu a na rozdíl od předchozích neskončila nějakým obrovským odhalením v posledním díle, závěr byl pravda trochu rozvláčný, ale jinak po celou dobu byla nastolena laťka možná ještě vyšší než u první řady. Mrtvolky nám kvapem rostou. Za první dvě série jsem napočítal na deset mrtvých postav. V třetí jich bylo zase pár přidáno, a to se nejedná o žádnou kriminálku :-) Čtvrtá série nepřekvapila, opět vysoké tempo, opět poutavé příběhy! V páté sérii se děj posunul o pět let kupředu a nutno říci, že ku prospěchu věci. Seriál neztratil nic ze své poutavosti a finále bylo opravdu "big". Šestá řada se slušně rozjela, rozuzlení zpočátku štvalo, v poslední epizodě vše do sebe logicky zapadlo a nakonec jsem byl spokojen. Ovšem nemohu se zbavit pocitu, že tato série patřila k těm slabším. V sedmé sérii jsem si často říkal, že by se už tvůrci měli zamyslet nad brzkým koncem. Grande finale se sice nekonalo, ale závěrečné díly zvedly dojem z jinak nepříliš povedené série. Závěrečná série byla jednoznačně nejhorší, přestože jsem si u finále takřka poplakal. ()

Reklama

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Skutečně nikdo nevidí, že je tenhle seriál špatnej ? V mfplus uvadí jistý Jindřich Göth (prý kulturní redaktor - haha), že se jedná o kombinaci Twin Peaks a Americké krásy .... tak z tohohle přirovnání je mi skutečně na blití ... rádoby zajímavé a vtipné historky "ze života" v podání vysušených tresek (díky betelgeuse) určené pro vypatlaný mozky zmasírovaný nováckýma a prima seriály, pro paničky, který si sněj o tom, jaký by to asi bylo mít taky pěknej dům a zažívat ty "strašně zajímavý dobrodružství" .... bleeeeeeeeee ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Wisteria Lane najdete nové zločiny, staré zločiny a zločiny, které se dějí téměř před zraky všech. Kráska Gaby a její intriky, upjatá Bree se svými nejlepšími pomerančovými muffiny, Lynette, která ví co její manžel chce víc než on sám a potrhlá Susan, u níž nevíte, jestli je tak hloupá, nebo to jenom dělá. Tyhle dámy z Wisteria Lane tvoří jeden z nejlepších "babských" seriálů, jednotlivé díly mě dokáží zrovna tak napnout, jako rozesmát. Pokud vám připadalo, že je Sex ve městě příliš vulgární a neřeší se tam závažnější věci, u "Zoufalek" by se to stát nemělo. Jestli to berete s nadhledem a neřešíte věci jako proč se každou sérii stává holkám nějaká tragédie, je to výborná oddychovka. Navíc jeden z těch mála seriálů, který si držel kvalitu do posledního dílu. Finální série byla prostě úžasná. .Most people just go on -day after day trying in vain to keep secrets that will never stay hidden. Oblíbené postavy: Gabrielle Solis, Carlos Solis, Bree Van De Kamp ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to seriál asi primárně pro ženy, takže ode mně je to spíše hodnocení "náhodného kolemjdoucího", který byl nucen shlédnout cca 8 dílů (nikoli v řadě za sebou). ... ... ... ... ... ... Ze začátku to bylo vtipné, pak už čím dál míň. Pokud to ze začátku vypadalo, že se seriál vyhne klasickému obsahu seriálů pro ženy (miluje ho, pak ne, on miluje jinou, co s tím... bla bla bla), tak i tohle nakonec tvoří kostru seriálu. Jedna hvězdička za občasné záblesky humoru. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Název ulice Wisteria Lane odkazuje na rostlinu vistárie. Vistárii můžeme během celého seriálu vidět na různých domech. (Superstein)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama