Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vobec to nebolo take strasne alebo dospelymi nestravitelne ako som vsade citala. Je sice pravda, ze je to tazka vykradacka (hlavne Madagaskar, Levi kral a Doba ladova) a je to tazko(teda lahko) predvidatelne, ale co by clovek od rozpravocky chcel? Nemozu byt vsetky genialne. I ked mi to mierne skazilo spomienky na zboznovaneho Levieho krala:-( ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Chápu, že malým dětem se to (asi) líbí, ale připadá mi, že tvůrci dělají z dospělých blbce. Už obsah filmu je vlastně jen směs Madagaskaru a Hledá se Nemo, ale hlavní problém vidím v tom, že je to absolutně bez vtipu a hlavně bez emocí, což skoro působí až nevýchovně. Uvedu příklad, kdy někdo hodí tátu lva do nějaký jámy za přítomnosti jeho syna a on pak za pár minut s klidnou tváří prohlásí: "Můj táta je mrtvej." Pochopitelně jsou zde ještě další záporné faktory, jako je nesmyslný děj a trapný happy end. Co bych vyzdvihl, je celkem slušně ztvárněný padouch a.........a.........a dál už nevim. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $37,384,046Tržby Celosvetovo $102,338,515Tržby za predaj DVD v USA $42,996,681 //počet predaných kusov 2,332,605║ Mix zvieracích postavičiek z Levieho Kráľa a Madagascaru nevyšiel, celé to je jedna otravná bezduchá báchorka, kde ani jedna postavička nemá kúska čara, o poriadny gag a vtip to ani neobtrie, animačne to bol znesiteľný priemer. Jedna z najhorších počítačovo animovaných rozprávok čo som videl, radšej obísť, nič to neprinesie. /20%/ ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt, že se tenhle snímek jenom snažil obohatit na slávě Madagaskaru, tak musím říct, že se jinak dost vyvedl. Animace moc pěkná, vtipné postavičky, několik opravdu dobrých scén. Ta koala byla super :) Jenom škoda, že asi někde v půlce, jak začala ta zápletka s těmi pakoni (nebo co to bylo), tak se mi zdálo, že to trošičku ztrácí dech. Škoda, jinak to mohly být 4 hvězdičky, takhle tak 3,5. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

O této animované pohádce není třeba nic psát, neboť je to vykrádačka prakticky všeho, co z tohoto žánru znáte. Nejvíce vám přijde podobný s Madagaskarem. Jen míra a kvalita vtipu je nepřiměřená a musím uznat, že mne to neskutečně sralo. Jsem sice zastáncem animáků a většinou nejdu s hodnocením pod tři hvězdy. Zde však musím přitvrdit, protože je to jen pitomá trapná kopie. Nevrmór! 30% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Loď, na které se plaví zvířata, se jmenuje "Hannah W" po dceři režiséra Stevea Williamse - Hannah. (HappySmile)
  • Kanadské prostředí je ve filmu velmi patrné - hrdinové hrají zvířecí verzi curlingu, populárního kanadského sportu, na plátně se objeví také kanadské husy, které vtipkují o přecházení přes kanadskou hranici, a jednoho z tučňáků (MC) v původní verzi nadaboval kanadský sportovní komentátor Don Cherry. Rovněž režisér Spaz je rodilý Kanaďan. (hippyman)
  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno