Reklama

Reklama

Tučňáci odletěli do Monte Carla, aby zde vydělali peníze na návrat do New Yorku. Alex a přátelé však tuší, že už se pro ně nechtějí vrátit a tak se za nimi vydají. Najdou je v kasinu, ale bohužel se jim na stopu dostane kapitánka DuBoisová z oddělení pro odchyt zvířat. Je odchytem úplně posedlá, dá se říci, že tomu zasvětila svůj život. Na zdi jí visí mnoho trofejí, jen lva ještě nemá a tak se se vší vervou vydá na jeho lov. Alex s partou před ní prchají a zachrání je zvířata z cirkusového vlaku, která je schovají protože jim Alex namluví, že jsou také od cirkusu a cirkusáci si musí pomáhat. A tak se alespoň pro tuto chvíli zbaví DuBoisové. Cirkus je na cestě do Říma a později do Londýna, kde se mají setkat s americkým promotérem, který jim, pokud se mu budou líbit, zařídí americkou tour. Alex to vidí jako šanci dostat se zpět do New Yorku a tak se rozhodnou tento cirkus koupit. Majitelé jim cirkus velmi rádi prodají a dobře vědí proč. V Římě se představení totiž vůbec nepovede, dalo by se říci, že se jedná o naprostý propadák. Dojde to tak daleko, že musí utéct před rozčilenými diváky, kteří chtějí vrátit vstupné. Lachtan Stefano prozradí Alexovi, že tygr Vitalij byl kdysi jejich největší hvězdou. Dokázal proskočit i malinkou hořící obručí. Jednoho dne však na něm vzplála srst a od té doby už toto číslo nepředvádí, je podrážděný, zklamaný a otrávený životem a cirkus pomalu upadá. Z jeho bývalé slávy už nezbylo nic. Alexovi je jasné, že s tímto cirkusem musí nejdřív něco udělat než ho představí americkému promotérovi, jinak se domů nedostanou. A tak začnou trénovat. Trénovat však musí i Alex a jeho přátelé protože již dříve lhali o tom, že jsou cirkusáci se skvělými čísly. Teď nastala doba, kdy by měli tato čísla naučit své nové přátele. Kupodivu se jim to docela daří a vypadá to, že v Londýně by mohli mít velký úspěch. Jen je ještě potřeba přesvědčit Vitalije, který chce cirkus opustit, že by se měl vrátit ke svému starému číslu... (TV Prima)

(více)

Videa (54)

Trailer 2

Recenze (813)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lev Alex, zebra Marty, hrošica Gloria, žirafa Melman, lemur Julien a štyria militárni tučniaci... to sú starí známi zvierací hrdinovia z animovaného filmu Madagaskar. Už ich dobre poznám z dvoch predchádzajúcich snímkov. Tento krát sa dostali až do Európy. Stali sa dôležitou súčasťou krachujúceho cirkusu Zaragoza. Znova ho postavili na nohy a získali angažmá v ich milovanom New Yorku. Urobili všetko pre to, aby sa mohli vrátiť späť do svojej ZOO v Cetral Parku. Lenže nakoniec to dopadne trocha inak. Ak chcete vedieť ako pozrite si "Madagascar 3". Podľa mňa je to najzábavnejšia časť z tejto pestrofarebne a vysoko profesionálne animovanej trilógie. **** ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Chýry boli pravdivá, trojka je fakt najlepšia, odpútava sa od akýchkoľvek konvencií a servíruje šialenú avantgardnú zmes frenetickej akcie, popkultúrnych narážok a absolútne zbesilých dejových zvratov. Škoda, že po nástupe cirkusu to dostane pomerne priamočiary príbeh, lebo pasáž v MonteCarle je úplná zverina. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak třetí pokračování mě absolutně nechytlo. Nevzpomínám si kromě závěru na nějaký moment, který nebyl nudný, dialogově trapný a vtipy mohly fungovat maximálně na nejmenší publikum. Vizuálně mě Madagaskar nikdy příliš nebrat, i když ty peníze cítit jsou a animaci se nic nedá pořádně co vytknout. Za mě typické bezduché vydělávání škváry.......4/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Madagaskar je jedna z těch megaúspěšných ale veskrze průměrných sérií, kde stejná parta kamarádů (v tomto případě zvěř ze Zoo) zažívá nová dobrodružství (tentokrát v kulicáh cirkusu) ale vše ostatní je stejné (humor, stavba příběhu). Naštěstí stále snesitelné ale u takového pátého dílu už to určitě začne klesat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trojka našťastie kráča v stopách zábavnej dvojky a nudný štýl jednotky relatívne ignoruje. Odŕha sa od reality a je „len“ show s viac či menej navzájom súvisiacimi komickými scénkami. Hlavná nudná štvorica hrdinov našťastie ani teraz nie je príliš dôležitá a prím hrajú nenudní vedľajšáci. Boduje najmä vojenské komando tučniakov, na ktorých sa dá spoľahnúť (až na to nešťastné Monte Carlo, z ktorého sa podľa všetkého nikdy seriózne neplánovali vrátiť). Vydarené výstupy predviedli aj psychopatické šimpanzy a, pravdaže, zlatučký Mort. Ten sa ale mimochodom, a nie je v tom sám, záhadne pravidelne vytráca bez vysvetlenia z deja. Podozrivo pôsobí i etické správanie ústrednej štvorky (Alex po happyende dvojky zrazu absolútne nerieši, čo bude s jeho rodičmi a bez váhania uteká preč z Afriky). Našťastie tvorcovia nemali ani len symbolický záujem o realitu/logiku a o to zábavnejšie scény napísali. Šialená karate-babka chýba. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (21)

  • V některých detailních scénách Martyho (Chris Rock) obličeje je možné všimnout si měnící se barvy jeho očí. (Num3roO)
  • Na promítání kresleného snímku v kině Cineworld v britském Nottinghamu rodiče ani děti jen tak nezapomenou. Zaměstnanci kina pochybili a místo rodinného filmu pustili horor Paranormal Activity 4 (2012). Na plátně se objevily jen první dvě minuty snímku, který ale začíná vzpomínkovou scénou z prvního dílu, v níž je na kameru vymrštěno zakrvácené tělo ženy. Vedení kina se hostům omluvilo, vrátilo jim zaplacené peníze a obdarovalo je volnými lístky na další promítání. (Wade)
  • V scéne "dobiehanie vlaku“ je do vzduchu vyhodených takmer 1 200 Eur. (milealelia)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (více)

Reklama

Reklama