Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

malylada 

všechny recenze uživatele

Přešlapování na místě a už mnohokrát viděné scénky Timona a Pumby, které nic nového nepřinášejí. Třetímu pokračování chybí ucelenější příběh, který by chytal za srdíčko jako předchozí pokračování. Vtípky ústřední dvojky pořád fungují, ale od Lvího krále čekám více a ne jenom továrnu na peníze.......5/10 ()

werus 

všechny recenze uživatele

Přesně jak tady někdo napsal - je to film pro fanoušky Lvího krále (a to já jsem :) ) a moc dobré završení povedené trilogie o Simbovi. Timon a Pumba jsou super dvojka, myslím že i jejich seriál byl dost povedený, Pumba je nejlepší bradavičnatý prase co znám :). Hakuna matata je sranda, o které si myslím, že vás bude bavit, ikdyž už nejste dítě. / "Dneska bude večeře s programem. A já myslela, že jediný jídlo, který dokáže zpívat jsou fazole." / "Místo abych uskočil, jsem cupital." / "Tak to hledáš Hakuna Matata." "Harpuna Macatá?" / "Dávej pozor kam ráno odfukuješ. K tomu by mělo být výstražný znamení." / "To si teda vypiješ a bude to tvoje poslední pití." ()

Reklama

Guran 

všechny recenze uživatele

Snímek nás zavede do stran Timona a Pumby a do událostí co se už v předchozích dílech staly, akorát tady to bude v jiném pohledu. Film začíná v kině, Timon zmáčkne ovladač a promítá se nám jejich příběh co zažili. Krásně uzavřená série úspěšného Lvího krále, opravdu před filmařema smekám. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Nápady skvělé, parodie na sebe i jiné filmy byly úžasné. Jen by se to nemělo jmenovat Lví král 3. Kdyby se to jmenovalo třeba Timon a Bumba: skutečný příběh, dám plný počet. Jako Lví král 3 bych si představoval Shakespeara jako život co proudí v nás. Ten život proudil, ale trošku jiným směrem - jako Shakespeare komedie ala Sen noci, co si dělá srandu ze sebe, ()

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 1b.......Co říci k tomuto bohem osvícené trilogii Lion Kinga každopádně každý díl má něco do sebe a nese s sebou srandy ranec. Podle mě 2 byla ze všech dílů nejslabší a zaslouží si menší uznání, no ale 3 tak ta stojí za to Skvělá návaznost na 1 díl, který byl skvěle propleten a zapleten do dalšího z mnoha příběhů Timona a Pumby ...TO JE DVOJKA (skvělý je taky seriál Hodujeme s Timonem a Pumbou) ...... Jsou zde skvělý seky. Prostě prča je to jeden z nej. animáků. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • V čase 25:25 si našli Pumba a Simon domov za Lví skálou sestavenou z kamene. Pumba sotva proleze malým otvorem. Poté, co je vyruší Simba se svojí písní (v čase 27:35), tak Pumba vylézá z obydlí bez obtíží. Lví skála je v záběru v pozadí špatně natočená, protože by jejich úkryt měl být správně za skálou (Simon se díval za to, co viděl viz čas 23:10). (vera35713)

Reklama

Reklama