Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (240)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, bylo to hrozně ploché a prvoplánové, nemělo to koule. Atmosféra jižanského městečka je vykreslená stejně tak, nebo prostě ani žádná není. S hlavními hrdiny jsem měl problém se nějak sžít. Možná, kdyby místo retrospektiv hodili tu pasáž ze Súdanu před úvodní titulky, dalo by se s tím jít líp. Takhle to prostě plynulo, sem tam nějaká zbytečná lekačka, člověk v té nudě probíral různé možnosti, a ejhle, ony se fakt někter ukázaly v závěru pravda. Vlastně jo, bylo mi líto smrti černocha, jejího asistenta. Tam to trochu ale tvůrci nedotáhli, protože proč toho v té chvíli Bůh neochránil? ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Voda v řece se změnila v kečup, rybky plavou bříšky vzhůru, žáby mají letecký den... Co z toho plyne? Satan zavelel do útoku, konec světa se blíží a SS (Strana Světla) musí zlanařit rozervanou duši Hilary Swank, aby nám tady zůstal ten boží ráj na Zemi. Jakkoliv debilně to zní, nemuselo to dopadnout až tak špatně, KDYBY: všechno nebylo podáno mdle jak povislé zápěstí hulibrkovo. Chtěla jsem tomu dát šanci, ale mysl se prostě neměla čeho chytit - mně bylo úplně, naprosto a totálně u prdele, co se děje, co se komu stane a kam to celé povede. Prozívala jsem se úvodní půlhodinou, pak mé vědomí vyvěsilo bílou vlajku a teprve 15 minut před koncem se vzchopilo, aby pochytilo "šokující" závěrečnou pointu. Nějaká atmosféra se "The Reaping" upřít nedá, efekty ušly... i obsazení by bylo fajn, to by se ovšem herci nesměli nudit stejně jako já. 41% ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Horory už pár let nijak nevyhledávám, takže se tady nebudu zdržovat kopáním do mrtvoly v podobě náboženského blábolu. Pro fanoušky Aničky mám však důležitou informaci. Za celou dobu se tam mihne jen párkrát a dohromady to dalo možná tak pět minut, takže jen kvůli ní bych na tento film skutečně nekoukal. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je ke všemu až nepěkně předvídatelná. Horor i thriller je zde uvedeno obrovským omylem, protože to nemá ani s jedním žánrem vůbec nic společného. Strach je to poslední na co si během této sračky vzpomenete. V tomhle pokusu o horor se za kompletně celou stopáž neděje vůbec nic, díky čemu by se snad měl třeba jen jediných chloupek postavit do pozoru. Věřte, že nepřeháním. Děj je ubohý. Dokonce natolik ubohý, že se musel inspirovat Biblí. Hilary Swank je ošklivá a hrozně mi v tomhle snímku vadila. Zřejmě není v mých silách napsat o filmu cokoli pozitivního. Tady bylo zlé opravdu všechno. Snad pouze krátká stopáž měla s diváky slitování. Možná, kdybych na film nekoukal pouze jako na horor, tak bych nějakou hvězdičku vyprodukoval. Potíž je v tom, že já chtěl vidět právě horor. Navíc snímek hrozně smrdí takřka až céčkovostí. Musím sáhnout pro odpad, ačkoli takový mírnější. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Pokud nečekáte revoluční kultovní dílo a máte se chuť jen pobavit nadprůměrným hororo-thrillerem tak The Reaping rozhodně doporučuju. Pár solidně zákeřných lekaček. Dobré efekty a velice "koukatelná" Hilary Swank. Dal bych plný počet hvězd, ale mám jako ateista trochu averzi k těmhle biblickým, satanistickým nebo já nevím náboženským tématům. Hlavní hrdinka ale většinu filmu vystupuje jako zklamaná misionářka => zapřísáhlá ateistka, takže to není tak zlý. Jako další nevýhodu vidím možná přílišnou uspěchanost, protože jisté pasáže se daly trochu natáhnout. Přišlo mi to takové... zběsilé a časově nahuštěné. Z reakcí ostatních je na druhou stranu cítit radost, že to tak rychle uteklo... Zvláštní... Mám asi opravdu jiný vkus. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Keď sa Katherine (Hilary Swank) a Ben (Idris Elba) brodia riekou krvi, Ben sa potkne, ľavý rukáv jeho košele a taška sa ponoria do rieky a zmoknú. O chvíľu neskôr, keď z neba začnú pršať žaby, jeho košeľa aj taška sú úplne suché. (Pat.Ko)
  • Na začiatku filmu je prezentácia zobrazujúca metanol aj etanol. Molekulárna štruktúra označená ako etanol je však v skutočnosti metanol a metanol je označený ako etanol. Tiež štruktúry zobrazené pre obe ostatné chemikálie, DMSO a benzén, sú nesprávne. (Pat.Ko)
  • Když Catherine (Swank) prohledává znečištěnou řeku, má na sobě gumové kalhoty, v další scéně, kdy vystoupí na břeh už je nemá. (Nocturno culto)

Reklama

Reklama