Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


Železná vůle (S04E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Metalhead

VOD (1)

Parta lidí se vydává hledat zásoby do opuštěného skladu. Když narazí na nelítostného nepřítele, jsou nuceni pustit se na úprk bezútěšnou pustinou. Jde jim totiž o život. (Netflix)

Recenze (132)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda Black Mirror bez překvapivé pointy či zvratu? Respektive první epizoda Black Mirror bez jakéhokoli nosného nápadu? Jako co to bylo, a proč to bylo v tomhle seriálu? Prostá černobílá postapokalyptická naháněčka s robopsem, na níž i ta střídmá čtyřicetiminutová stopáž byla moc. Pořád jsem čekal, že to k něčemu zajímavému dospěje, ale ono nic. Kdyby to bylo alespoň napínavé, ale ono ani to ne. Nejzbytečnější díl ze všech. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sára Connorová vs. terminátorpes v postapo blízkej budúcnosti. Podnety na zamyslenie: nula. Celý diel je o hororovej atmosfére a akcii. Ani jedna stránka dvakrát nenadchne (prečo je to sakra čiernobiele?), ale aspoň to nenudí a má to celkom svižné tempo. Záver je predvídateľný a vo výsledku mi bolo viacmenej jedno kto vyhrá. 5/10. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napätie z vyspelého zabijaka pomocou prepracovanej formálnej stránky (zaostrenie & zmatnenie kamery, dynamická akcia, to všetko umelecky čiernobielo) funguje na výbornú, aj keď hercom veríte, s hlavnou postavou sa dá stotožniť len vo vôli prežiť, nič viac neponúka, a preto až k plnému počtu ísť nemôžem. P.S. Škoda, že v tej krabici neboli psy. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám vůbec pocit, že bych koukal na Black Mirror, od toho mi tady chybí nějaký nástin vzniku samotných psů, jejich účel a proč všechno šlo do hajzlu. A upřímně ten konec s obsahem krabice mi přišel spíš směšný než emocionální. Mohla mu ušít cokoliv z kusů oblečení jako se to dělalo kdysi. Nemělo vůbec smysl jezdit ve třech lidech do oblasti zamořené "psy" a riskovat životy pro takovou blbost. ()

Ziriath 

všechny recenze uživatele

Nezlobila bych se, kdyby těch dvacet minut co tomu chybělo oproti ostatním dílům, bylo využito na uvedení do toho světa - proč se to stalo a jak. Ale drží si to atmosféru, pes je správnej zlej sráč s kudlou - jak z nějakého snu, kdy před něčím prcháte, je tam oktávka, skvělá písníčka (Pokud chcete vědět: The Stranglers - Golden Brown), jen závěrečné odhalení je vyloženě debilní a chování hlavní aktérky místy poněkud nelogické ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Táto epizóda má najnižší počet živých ľudských postáv zo všetkých epizód seriálu. (Arsenal83)
  • Táto epizóda je čiernobiela, pretože najdôležitejšou „rasou“ na Zemi sú teraz v tomto postapokalyptickom scenári psy, ktoré majú byť farboslepé. Toto je však bežný omyl. Psy vidia farby, len ich vidia tlmene. (Arsenal83)

Reklama

Reklama