Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jedno dlouholeté přátelství výrazně ovlivní videohra. Mediální společnost a krize kolem rukojmí. Dospívající dívka se sblíží s digitální verzí svého popového idolu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (50)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po sériách so šiestimi epizódami tu máme zrazu sériu doslova polovičnú, našťastie ale iba kvantitou, nie kvalitou. Osobne vyzdvihujem najmä toľko kritizovaný posledný diel, ide o skvelý nápad aj skvelé spracovanie a áno, aj casting bol skvelý. Naopak druhý diel derie nad priemer skôr výkon Scotta, ako samotný, nie príliš originálny, príbeh. Hodnotenie série je aritmetickým priemerom hodnotenia jednotlivých epizód. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty všebytné kecy ohledně toho, že letošní návrat revolučního Black Mirror je stejným propadákem jako nedávný konec Game of Thrones, mě trochu zarazily, jakmile jsem ovšem tyto tři experimentální hodinky zhlédl, nemůžu být spokojenější. Napříč celým Černým zrcadlem bych našel několik povídek, co mi určitě nebavily tak jako většina ostatních, v 5. sezóně je ale rozhodně nenajdete. I díl s kontroverzně přijatou Miley Cyrus mě potěšil. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial najslabšia séria, aspoň čo sa mna týka. Je vidieť, že tvorcom dochádzajú nápady, ale aj tak si stále drží solídnu úroveň. Striking Vipers je taký virtuálny mortal Kombat, ktorý stoji pred viacerými morálnymi otázkami. Ale zásadná je jedna, vyhrá rozkoš nad mravnosťou? Má prepracovaný svet a príbeh je tiež pôsobivý. Vyjednávací Smithereens je určite najviac realistický z týchto troch príbehov. Kto v tejto dobe nie je stále nalepený na telefóne či je to v autobuse, vo vlaku alebo aj v aute. Dramatická stránka super a po hereckej stránke je to bravúrne, a to hlavne Andrew Scott ako vynervovaného únoscu zahral fantasticky. Ale ten koniec celkom odflákli, škoda mohlo to byt za 5*. Rachel, Jack and Ashley too je zatial poslednou častou tohto seriálu a i jednou z najslabších v tejto sérii. Príbeh dvoch sestier mi pripadal veľmi známy a podobnosť tu bola s filmami ako Nezvana, kliatba z temnot či ine. A celkom ma prekvapila zábavnosť tejto časti, bola celkom milá. Len škoda, že ako celok to nebolo až také dobrodružstvo, aké som si predstavoval. ()

Lisabellla

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím poslední série a zdá se mi nejslabší. Možná to je tím očekáváním - nadšení od prvního dílu první série (nekoukala jsem hned po odvysílání) až do posledního té čtvrté. Ještě dnes si živě pamatuji usměvavou blondýnku dýchající jen pro laiky na svém profilu, nebo milující se pár, co prochází podivnými vztahy, či snové město Junipero (nebo jak se to píše)... A pak dva roky nic. A čekám a těším se a sleduji vývoj. A pak další díl spatří světlo světa a je to ... hrůza! Paradoxně bych řekla, že zatím nejhůře hodnocený třetí díl je z nich nejsmysluplnější - a to jsem ani nepoznala Miley Cyrus (neposlouchám ji). Pohled na svět se černě zrcadlí a je to fascinující. Nějak mi ovšem do této rovnice nezapadá nic z toho, co v páté sérii vyšlo nad zemský povrch... Celkový dojem to zatím nekazí, jen je to malé zklamání. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Jak mě každá série dokázala nakonec velice překvapit a byť jeden díl z ní udělat neskonalý zážitek, tady ani není z čeho vybírat. První epizoda by bývala byla originální, jen mi přišlo hloupé, že by opravdu nějaká taková virtuální bojovka fungovala. Druhá epizoda - protahovaná, nezajímavá, snažící se o předem průhlednou pointu. A třetí? Úkrok od Bookerovských móresů, překlen k trochu sarkastické komedii, leč bych tento díl zrovna označil jako možná i ten nejlepší z celé slabé trojice. Čekal jsem, že mě série opět zvedne ze židle a nestalo se tak. Jestli to takhle půjde dál, je Černému zrcadlu, jaké jsme ho měli rádi, možná už konec a bude lepší jen vzpomínat na to dobré. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • V epizodě se objevuje téma typické pro celý seriál, a tím je odvrácená stránka mobilních telefonů, na kterých vzniká závislost a mohou být zneužity proti nám. Podobným tématem se již zabývali epizody Pád střemhlav (2016) a Sklapni a tancuj (2016). (hansel97)
  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama Miley povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)

Reklama

Reklama