Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Smithereens (S05E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Smithereens
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Londýnský řidič sdílené taxislužby unese zaměstnance společnosti provozující sociální média a vyvolá mezinárodní krizi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+3*+1* za pointu Další díl, který je obsahově i provedením průměrný. Že sociální sítě jsou závislácké, si uvědomuje určitě každý, i ten kdo je na nich. Přesto samotná pointa je vlastně tak jednoduchá až je geniální, a tu si uvědomíme opravdu až po shlédnutí a přesto s tím nic nenaděláme ... a vlastně taky proč? ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

belinko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... a to tie dve hviezdičky dávam za herecký výkon hlavného predstaviteľa... no roztočiť takýto kolotoč a ukončiť ho na štýl "inception" (koniec si každý vyberte) je neskutočná hovadina, najmä ak nám nedali možnosti na výber.. skončiť to mohlo akokoľvek... ďakujeme teda, že to nakoniec neskončilo vôbec nijako ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to čistých 70%, ale je to také zajímavá epizoda, která se soustředí spíše na několik aktuálních "palčivých" otázek než na nějaké upozornění na vývoj a směřování technologií. Chybí si nějaké extra vyústění něco šokujícího, ale některé dnešní záležitosti to ukáže v plné "kráse". Zase trošku jiný díl, ale slušný. Howgh! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No joo ta moderní generace ty furt koukaj jenom do mobilů co? No a tak nějak o tom je tahle epizoda, jako kdyby se o tom nemluvilo v každejch druhejch zprávách, mezi lidma středního věku a důchodcema, teď už to cpou i sem. Doslova téma, který je úplně všude. Mobil nemůže za to, že je někdo debil a kouká na něj při řízení, takže vlastně tahle celá epizoda ztrácí úplně poitnu. Chybí mi tady ta scifárna, tohle je prostě jako průměrnej film o únosu a na ten jsem se fakt kurva koukat nepřišla. Hodnocení: 5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa špičkové a strhujúce. A hoci ten dôvod toho celého nakoniec nebol až taký šokujúci a hoci v závere som rozmýšľal, či som tú pointu celkom chytil, tak táto zmes digitálnej diktatúry, ktorej sme sa dobrovoľne podrobili, a thrillerovej vložky vynikajúco zafungovala. Človek ako ustavičný čumil do svietiacej skrinky, čo má stále po ruke, to už vlastne ani žiadna apokalyptická vízia nie je, my tú dobu už žijeme. A niektorí aj do rokliny spadli za krásne selfíčko. Žiaľ, šlo už o predsmrtné foto vhodné nominácie na Darwinovu cenu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Zbraň, ktorú má Chris Gilhaney (Andrew Scott), je československá Čz 75. V jednej zo scén je na nej dokonca vidieť nápis "Made in Czechoslovakia". (GTS_PUNK)
  • V jednom z konců interaktivního filmu Black Mirror: Bandersnatch (2018) se objevil na novinkové liště zpráv název této budoucí epizody „Smithereen“, což je také název sociální sítě používané v této epizodě. (hansel97)

Reklama

Reklama