Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je úplně jiný člověk než já, nechápu co dělá a jak se rozhoduje. Všechny jeho duševní pohnutky jsou mi cizí. Ve filmu se vrší klišé na klišé, vše je jen okopírované cosi. Kladu si otázku, kolik mozku hlavní hrdina potřeboval na to, aby si zmršil takhle pěkně život. Myslím, že mu všechnu schopnost myslet sebral ten"Butterfly Effect". Tak už mu to nepálilo. Scénáristi už si s ním taky nevěděli rady, tak ho radši ukončili po 80 ti minutách.40% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nick má krásnou dívku, přátelé ještě ze střední a slušně se rozjíždějící kariéru. O všechno přijde při jedné havárce. Po roce trápení se mu pomocí staré fotky podaří vrátit v čase a nehodě zabránit. Jaký bude jeho další život? Ano, je to o něco horší než první díl, ale ne zas o moc. Leonetti natočil pokračování v o něco více romantičtějším duchu a také přidal něco mále erotických scén, ale podařilo se mu udržet styl prvního dílu. A navíc ony zvraty, kdy se hrdinovi po zdánlivém napravení časové osy začne všechno kazit jsou celkem logické a nepůsobí dojmem scénáristického naschválu (až na mafiánskou podzápletku). Takže jo, jsem víceméně spokojen. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Herci sympatičtí. Minimálně dva z nich. No a tím bych skončil s klady. Kdo neviděl jedničku, tak možná bude tápat, co je to za blbost, že se koukne na obrázek a najednou mění osudy. Mě to bylo uplně jedno, protože jsem si řikal, že ať vymyslej cokoliv, stejně to bude blbost, protože už v prvním díle to byla docela kravina. Navíc filmy o cestování v čase nemusim a tohle je další z nich, i když to není uplně zrovna cestování v čase... Vidět tohle má cenu jenom v případě, že... no počkat, to vlastně ani nemá cenu... No nic, jdu smrkat sraženou krev, co se mi vytvořila při sledování... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola nesmierne príjemným šokom, kde všetko fungovalo a všetko bolo premakané do posledného detailu. Perfektný nápad, skvelé prevedenie, hustá atmosféra neistoty a napätia...dokonca aj ten herecký trtko Kutcher bol výborný! Šťastie v nešťastí- nečakaný zisk z jednotky sa rozhodli producenti pretaviť do druhého dielu...To čo v jednotke fungovalo perfektne sa v dvojke stratilo a vyprchalo, dokonca niekedy som mal pocit, že pozerám Nezvratný Osud 2:) Trpký dojem nezachráni ani pár nesmierne podarených vizuálnych vychytávok a určite nie herecké výkony. Skrátka, dvojka je len slabý predestilovaný odvar svojho fantastického predchodcu...a to nás ešte pravdepodobne (podľa záveru) čaká aj trojka:) ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

nevim jestli toto pokracovani nazvat velkym zklamanim, nebo jen utrousit dalo se to cekat. jde opravdu jen o volne pokracovani, ktere ma s originalem spolecny jen nazev, puvodni napad a nektere hudebni motivy a zvuky. bohuzel se nejedna o prequel jak bylo zpocatku pri oznameni druheho dilu uvadeno. celkove kdybyste tento film videli pod jinym nazvem reknete ze je to totalni becko, co delalo original perfektnim nebyl ani tak napad ale jeho brilantni zpracovani, v druhem dile je napad pouze zneuzit aby divaka nalakal na 90minut, bohuzel zadna jizda se nekona a zadny novy napad se neobjevi, zpracovani oproti originalu hraje treti ligu a zmena osudu hlavniho hrdiny probiha jen asi 20 vterinovym ziranim na fotku ktera se rozpohybuje, kamera rozhybe pozadim a trada..vse. pokud cekate nejaky zvrat nebo prekvapeni na konci doufate marne. :( ve filmu se vyskytuje i nekolik nelogicnosti a slabe vykony veskrz spatne vybranych hercu nepridaji take nic. mensi plus si zaslouzi erica durance ze smallvillu, takze je aspon trosku na co koukat, telo ma perfektni :)) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama