Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2023), 235 h 29 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(333)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (188)

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Nápad je jedna věc, jeho realizace druhá. Tahle realizace moc nevyšla, a ačli byly první díly slušné, postupně to šlo do kytek. Jakmile jsem si (poměrně záhy) začala říkat, že ty Myšlenky snad nemyslí vážně, použila jsem kouzelné tlačítko. Však oni ty zlé vrahy beztak všechny pochytají i beze mě, jsou to přece Američani... ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** body Občas už to tíhne k stereotypu. Občas často :-) U tohoto seriálu platí, že dabing nenahradí originál. Takže když chceme krimošku, CM to jistí a naše padoušské či vyšetřovací ambice uspokojí. Mohli by ale při profilování mluvit v delších větách a nestřídat se jak u hokeje po 20-ti vteřinách? ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Inteligence se nedá kvantifikovat, ale mám IQ 187, eidetickou paměť a přečtu 2000 slov za minutu." Já to mám tak nějak podobně, ale mám porouchaný inteligencometr, takže to nevím úplně přesně. Ale až si tu inteligenci změřím a přičtu k ní svou výšku a váhu, tak ze mne určitě taky bude agent. A to agent, kterého si vyžádá do týmu sám velký Gideon. S jeho koncem však odejdu taky, protože s ním mě to dost bavilo, ale po jeho odchodu už to profilování tak nějak nebylo úplně ono. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimiseriál, ale dost mi vadí, že si hraje na něco víc. Může za to hlavně tv prima, když v ukázkách neustále opakovala něco o kultovním seriálu, který v tom nevidím. Kult si představuju jinak, než jako rutinní jednobarevné charaktery řešící vraždy, i když některé z případů jsou docela vydařené. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

První série byly výborné, ale jak zmizel Mandy Patinkin tak to šlo do kytek. Ale ty začátky se opravdu povedly, tehdy jsem si nenechal utéct jediný díl. Zajímavé, napínavé, překvapivé... A k tomu příjemný vyšetřovací tým. Taky mě potěšilo, že se to rochu více zabývá i samotným pachatelem, jeho myšlenkovými pochody atd. (i když je škoda že to nejde víc do hloubky). Nedávno jsem si to ale pustil znovu a byl jsem zklamán, byla to už docela nuda, chyběl tomu ten švih co to mělo dřív. Hodnocení je průměrem všech sérií. /viděno v TV: 75% a 4*/ ()

Galerie (2 146)

Zajímavosti (18)

  • Samotní tvorcovia priznávajú, že profesionálne kariéry postáv sú nereálne. Práca v elitnej jednotke si vyžaduje také vzdelanie a množstvo skúseností, že by v realite nemohli byť takí mladí. Producent a jeden zo scenáristov seriálu, bývalý agent Jim Clemente tvrdí: "Musíte pracovať v FBI aspoň 10 rokov, aby ste sa mohli dostať do takej jednotky." (krasomama)
  • Producent a scenárista Jim Clemente počas svojej kariéry v FBI absolvoval okolo 500 letov na miesta činu a prezradil, že FBI ani náhodou nemôže dopriať jednotke behaviorálnej analýzy súkromné lietadlo. Lietali vždy druhou triedou ako bežní cestujúci. (krasomama)

Související novinky

Reklama

Reklama