Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 242 h 39 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

Série(17) / Epizody(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (188)

tradzedy 

všechny recenze uživatele

Taktisto srdcová záležitosť, preto objektívny pohľad nepripadá do úvahy :) každopádne, videla som všetkých sedem sérií, mám rozsledovanú ôsmu a chcem povedať, že nič lepšie momentálne v seriálovom podaní pre mňa neexistuje :) Jackov tím je mojim tímom, pociťujem priam bytostnú náklonnosť ku každému jednému z nich. Priznávam, nie všetky časti sú rovnako dobré, no žiadna tragédia. Ako celok geniálne :) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"... tady máme plakát jihoamerických sladkovodních delfínů a támhle VHS kazetu s čb snímkem, vyplývá nám z toho, že vrahem je obsedantní nostalgik s úchylnou fiksací na vodní plochy." Takto nějak vypadá psychologické profilování v podání "profesionálů" v tomto seriálu. Epizody jsou dle jednoho mustru jedna jako druhá. Režie unylá a jediné zajímavé pasáže jsou ty, kde se vizuálně propojují Gideonovy hypotézy s realitou, jak zločin mohl probíhat. Není to nekoukatelné, ale je to stěží průměrné. A to v době, kdy je dostatečné množství kvalitních epizodických spotřebních krimi seriálů již i na našich stanicích, prostě nestačí. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Seriál, který nemá zcela špatnou myšlenku (zločince), ale nějak tomu chybí ta šťáva, se kterou na televizní obrazovky vtrhla Kriminálka Las Vegas. Navíc protagonisté seriálu nejsou nijak extra sympatičtí, což brzdí celkové nadšení z něj. Stačí se podívat na hodnocení ostatních uživatelů a hned je jasné, že mluvím/píši pravdu. ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý krimi seriál, v podstate taká antitéza k C.S.I. Kým Grissom and Co. sa venujú takmer výlučne hmotným dôkazom, partička z Criminal Minds je na opačnej strane barikády - prioritou sú ľudia, ich motívy a čo najlepšie vystihnutie psychologického profilu páchateľa. Herci (aj ich postavy) sú celkom sympatickí, ale neobľúbil som si ich až tak ako práve "konkurentov z forenzného", každopádne ale veľmi príjemné pozeranie. 8-9 / 10 ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Série s Gideonem vynikající. Následný náhradník mi nesedí (a to jsem se dlouho snažil). Postupné slábnutí kvality scénářů, pak přeobsazení některých klíčových rolí, které se vůbec neosvědčilo a následný marný návrat ke skoro původní sestavě, ale s úmornými a vysvětlujícími epizodami, jak pro opožděné. Tak končí jeden z nejtemnějších krimi-seriálů. Škoda. ()

Galerie (2 154)

Zajímavosti (18)

  • Herec Joe Mantegna sa v skutočnosti kamaráti s bubeníkom Beatles Ringom Starrom. Tvorcovia to využili, a tak má jeho postava na stole ich spoločnú fotku. (krasomama)
  • Ve 20. epizodě 3. série neznámý pachatel zastřelí svou oběť v metru a v klidu jde dál. Při přehrávání videa z bezpečnostní kamery je oběť otočena na druhou stranu a pachatel jde stejně tak na opačnou stranu. Podle nápisů na stěnách jde však vidět, že obraz není jen převrácený a scéna tak musela být scéna točena v obou směrech. (Agita)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno