Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (465)

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Blbá zasraná úchylárna, vůbec nevim proč něco tak debilního vůbec točej, nejde tam o nic jinýho než zabít co nejvíc lidí a vyplancat co nejvíc filmovýho kečupu a ani mě to nepobavilo, závěrečná scéna s dětma co si kopou s lidskou hlavou, no to ani nemohli myslet vážně, v normálnim životě by s toho měly doživotní trauma. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak je zvykem u divácky úspěšných filmů máme zde další pokračování celkem úspěšného hororu. Jako vždy je krvavější ale ne lepší. Film přímo navazuje na předchozí díl avšak režisér se tentokrát rozhodl pitvat pratičku mladých holek. Tentokrát nám dokonce i ukazuje systém "objednávek" a více než minule se zaměřuje na mučitele, které zde představuje jako "normální" znuděné boháče. Film má velice pomalý rozjezd a film se svým způsobem rozjede až po hodině. Poté divák konečně dostane svou požadovanou porci masa avšak není to tak úplně ono. Ve filmu je sice více krve ale není tak brutální jak tomu bylo v jedničce. A konečné vykoupení mi tak úplně nesedlo stejně jako fotbal s useklou hlavou. Aspoň, že ty holky byly pěkný. Doufám, že nebude třetí díl. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

„Roth dokázal stvoriť taký subžáner, ktorý nemá vo filme obdoby, v tom čo momentálne robí nemá nikto na ňho, v jeho réžii nenájdete špetku talentu.“ Pri prvom počine som bol ešte dosť trpezlivý ale čo je vlastne toto? Eli Roth dokázal spraviť ešte väčší vývar z prvého filmu než by sa dalo čakať, ľudové piesne skombinované z krvavými scénami sú fakt do smiechu, doslova hurónskeho. Herecké obsadenie je takmer z pohľadu diváka úplne neznáme a preto začnem osobou najznámejšou a tak v prvom rade spomeniem Milana Kňažka, ktorý sa tu ocitol v hollywoodskej životnej úlohe. Postavy vykreslenej do mafiánskeho bosa s kľudným pohľadom sledujúcim drsné prostredie vytvorené okolo jeho veľkej autority. Za tento skvostný výjav sprostredkovaný touto umelecky nadanou osobou by malo byť jednoznačné nejaké ocenenie minimálne Zlatá malina. Z hereckého pátosového prejavu všetkých postáv, stojí len za zmienku v celku sympatický zjav herečky Lauren German na ňu sa dá aspoň pozerať, len škoda že okolo jej osoby chodia neustále tak nechutný ľudia, až vás prechádza chuť pozerať sa na plátno a už len čakáte kedy táto ptákovina skončí. a čo je horšie na filme že ani sľúbené krvavé scény absentujú na 90min. je tam fakt strašne málo neviem na čom potom minuli 10milionov dolárov žeby na tie nové autíčka čo boli dosť často v zábere už nepotrebovali asi tie staré rachotiny, stále neviem čo na Rothovi vidí Tarantino čo mu chodí pred domom zametať chodník? ║Rozpočet $10,2miliónovTržby USA $17,609,452Tržby Celosvetovo $35,619,521Tržby za predaj DVD v USA $16,097,262 //počet predaných kusov 979,884║ konečne ľudia dostali rozum a nechali sa odradiť a tak film nezarobil ani polovičné sumy oproti prvej časty, dúfam že bude aj 3 aby sa bolo na čom v kine poriadne smiať /videl v kine: 5%/ ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

V rámci sérií výjimka, protože druhý díl je fakt lepší než ten první. Děj a zpracování o třídu lepší, Eli se vypracoval. Do toho fajn nápady, včetně nahaté slečny (SPOILER) grófky Bátoričky s kosou a poměrně neotřelý závěr. Líčení Slovenska je o trošku méně xenofobnější než v prvním díle, největší loseři a magoři jsou zde američani Stuart a Todd. Jednička byla slabší trojka, tohle je určitě tři a půl a za tu nahatou hraběnku s kosou to na tu čtverku hodit můžu :-) . ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Myslím, ba dokonce jsem pevně přesvědčen, že minimálně jedna věc se od prvního dílu zcela změnila. Naprosto zde chybí jakýkoliv náznak napětí. Což je v hororu sakra cítit. O co tu běží už jsme měli možnost poznat v prvním hostelu, takže moment překvapení je zde, jako slovem ze slovníku spisovné eskymáčtiny. Pořád tam však nechybí nějaká ta laskominka, na kterých je vlastně celý film vybudován a snad taky proto se chystám hodnotit tak, jak se chystám hodnotit. Jsem rád, že ve filmu opět hrají idioti. Teoretická sestava a teoretická hlavně proto, že předpokládejme oproštění od dat narození i smrti v podobě Einstein, Newton a třeba ještě da Vinci by asi s vrahouny nebyla v tak dokonalé symbióze, jako to zvládnuly tři chytré američanky, které za svoji chytrost také patřičně zaplatily. Druhý Hostel však vidím, jako horší Hostel. Proto slabé 2*. Každopádně na ten třetí Hostel se rozhodně chystám. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)
  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama