Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Veľmi podobný motív už bol výborne spracovaný v Lovcoch myšlienok a preto som sa dosť obával, že ho Pustatina bude len tupo kopírovať. No, mýlil som sa a Pustatina je remeselne veľmi slušne zvládnutý horor. Presne síce neviem povedať, či sa skutočne jednalo o horor, ale atmosféru to malo a to dosť dobrú. Po tejto stránke však u mňa predsa len vyhrávajú Lovci myšlienok, inak im Pustatina veľmi šlape na päty. Jedine obsadenie nebolo nič extra, ale aj tak som bol jednoducho milo prekvapený. Rozhodne to nenudí a občas je to aj napínavé. Za posledné roky v rámci žánru vysoký nadpriemer a tak nevidím žiadny dôvod, prečo si tento drsný filmík nepozrieť znova. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S šikanou si leckdo neví rady. Každý se z ní snaží vybruslit po svém a ne vždy to dopadne vesele. V ložnici nápravného zařízení právě jeden slabší jedinec zvolil rezignující variantu. Skupinka trýznitelů je tak následovně potrestána relativně netradičně. Opuštěný ostrov ale nebude tak úplně opuštěný, jak by měl být.. Když takhle člověk ještě nechce jít úplně spát, narazí občas při přepínání kanálů na zajímavý projekt – nevím, zda-li se dá thriller Pustina do téhle skupinky zařadit, ale své postavení v daném žánru si určitě vydobyl. Britské horory budují s minimálními rozpočty intenzivní atmosféru a v posledních několika letech i místy zastiňují (posuďte sami: 28 dní poté, Pád do tmy nebo Jezero smrti) americkou konkurenci. Málo známí herci navíc posilují realističnost a tvůrci za kamerou předkládají syrový pohled na věc, až nechutně realistické vykreslení násilí a všudypřítomnou špínu. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený "svižný béčkový thriller" s parádní atmosférou ve skvělém prostředí. Tyto filmy mám rád, ačkoli forma není bůhvíjaká, tak mě to prostě baví a nenudím se ani chvíli. Tady to bylo chvílemi i dost drsný, což taky není na škodu. Konec byl sice takový uspěchaný a rychlý, ale jinak si tento počin určitě 4* zaslouží, protože to je velice dobrá, napínavá jízda s poměrně zajímavým nápadem. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Skoro výborný horůrek od Besseta jehož označení by se dalo říct je krev, bláto, špína. I tentokrát mu to vyšlo na výbornou. A to díky hercům, úplně všichni(kromě dokonalého v každém ohledu Seana Pertweeho) jsou hnusní parchanti kteří by ve skutečném životě už taky chcípli. Hlavně hlavní pubertální hajzl byl fakt sráč na zabití. I když příběh je jalovej a neoriginální tak aspoň pár vražd stojí zato. A scény se psy byly naprosto bezchybné.(jen mi těch psů bylo celkem líto). Atmosféra snímku každou minutou stoupala(aby nakonec byla bohužel úplně zničena). Dále tu máme překrásnou přírodu a pár gore scén. Výborný film se skvělýma hercema(a hlavně mají super přízvuk, Britové jsou dobří), dobrou atmosférou a podařenýma úmrtíma. Výborná odreagovačka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Šikana v lapáku dovede nezletilé vejlupky až na ostrov, kde není žádný KFC, aby utužily charakter.......Vyvražďovačka, držící se ničím nepřekvapujícího schéma. Párkrát jsem byl napnutej, ale v podstatě se nic překvapivého nestane. Bohužel. Průměrně drsné záběry, vedle nichž má na povrch vystupovat psychologie jednání ,,ve skupině pod tlakem". Dobrý je dobrý a zlý.... . Neurazí, ale nenadchne. Na jedenkrát ujde. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama