Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Tady nám někdo nakoukal Straw Dogs. Zařazení filmu do horroru nechápu. Jedná se o thriller s výbornou kamerou, dobře vedenými herci, solidně budovanou atmosférou, ale podivným scénářem. Oceňuji scény, které amíkům ukazují, že i když někdo někoho z povzdálí sleduje, nemusí nutně ukazovat ruce, nebo ohýbat větvě, tak aby to divák nutně pochopil. Že ? Paul ( Oldman) je velký bojovník ( dá to hodněkrát najevo ), ale pak se zachová naprosto nepochopitelně. Stejně divně jako on, se zachová otec od partičky vesničanů ve finále. Dost věcí je nakousnuto ,ale nedotaženo. Až na tyto podivnosti se jedná o kvalitní zábavu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Gary Oldman je dobrej herec,ale hraje v hodně zvláštních filmech.Ten začátek připomínal drama dvou manželskejch párů a řešení jejich problémů.A já se nudil.Pak se objevila holčička s deformací,kterou začali hledat chlapi s puškama,a já přemejšlel,co z toho vyleze .Ale měl sem bujnou fantazii,protože to vysvětlení,proč ty lidi dělali to co dělali je tak jednoduchý,že sem byl zklamanej.Kdepak evropský filmy,tam nic,co nepřipomíná skutečnost,nehledejme.A proto mě evropskej film(kromě vyjímek)nebaví.40%. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré drama se skvělým obsazením. Kombinace dabingu (bohužel) se španělštinou byla okouzlující, především v podání vynikajícího Garyho Oldmana. Scénář byl napsán dobře, až (jak již zde bylo zmíněno) na závěrečnou pasáž, kterou si musí divák opravdu domyslet. Každopádně filmu neschází napětí a hutná atmosféra odlehlého lesního prostředí. I přes četná klišé či opakování námětu jsem byl po shlédnutí filmu velice spokojený. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tuším, že tohle je film Garyho Oldmana, jeho charisma a energie, která z něj srší, jsou nepřehlédnutelné.. Příběh dvou manželských párů ve vidlákově mě zas až tak neoslovil, způsobil to zbytečně dlouhý a vlažný začátek.. Po nalezení uvězněné dívenky se to sice rozjelo, ovšem jakákoli logika se odporoučela do kopru.. Holt na mě mokré tričko nepůsobí, pánové si to jistě užili víc.. Ten les byl krásný.. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pomerne luxusné spracovanie súboja španielskych sedliakov na jednej strane a zakomplexovaných anglických „čotuotravujete-practesa“ na strane druhej, odohrávajúci sa v španielskom ultrazapadákove, kam sa už ani vrany nechodia obracať. Ozvučenie je parádne a zážitok určite mali aj efektové reproduktory, pri ktorých som mal dojem, že počas búrky vo filme mi tečie za golier (hoci viem, že mi určite tečie do topánok). Príbeh má, bohužiaľ, obnosený kabát, ktorý sa dnes už nenosí, no stále je tou mojou šálkou kávy. 80 per cent. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama