Reklama

Reklama

Hry bez hranic

(pořad)
  • Francie Jeux sans frontieres (více)
Soutěžní / Rodinný / Sportovní
Francie / Československo / Nizozemsko / Velká Británie / Malta / Maďarsko / Česko / Portugalsko / Španělsko / Belgie / Švýcarsko / Západní Německo / Itálie / Řecko / Jugoslávie / San Marino / Tunisko / Lichtenštejnsko, 1965, 69-81 min

Obsahy(1)

Zábavné soutěžní klání družstev Itálie, Portugalska, Malty, Švýcarska, Řecka, Maďarska, Slovinska, Anglie a České republiky ve známé mezinárodní hře. (oficiální text distributora)

Recenze (414)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Týmová Drtivá porážka, kde hrají země Evropy proti sobě v co nejšílenějších a nejdementnějších disciplínách. Je sranda nejenom pozorovat snažení soutěžících v nemožných kostýmech, ale především fandit českému "nároďáku", protože prostě člověk chce porazit ty Portugalce, Angličany a tak. Stupidní paráda. 95% ()

werus 

všechny recenze uživatele

Existovala kdy lepší soutež než Hry bez hranic?? Troufám si říct, že kdo nesledoval, o hodně přišel. Dost dobře si to pamatuju, hodně si pamatuju díl, kdy se pořádaly u nás, pamatuju si, že to dávali o víkendu po obědě a dala bych dohromady i barvy týmů a státy. Na tuhle věc se prostě nedá zapomenout. A přesně jak tady už někdo psal - dnešní soutěžní pořady se můžou jít klouzat! Hry bez hranic jsou zkrátka pětihvězdičková zábava. Kdyby se to ČT rozhodla opakovat, nenechám si to ujít.. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Svojho času asi najlepšia súťaž, aká kedy šla na obrazovkách. V deväťdesiatych rokoch ešte vo veľmi mladom veku som Hry bez hraníc doslova hltal. Keď som na jeden z dielov narazil dnes, bolo mi jasné, že zo súčasného pohľadu to vyznie už tak zastaralo, neprofesionálne, zlá kamera, slabí moderátori. Ale pred 25-30 rokmi to tak neprišlo. Bola to zábava, na ktorú sa dá nostalgicky spomínať. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem jako malá milovala...A zrovna nedávno jsme na to narazila opět v televizi...a co nevidím. Zrovna dávali díl, kde soupeřilo Československo, Francie, Itálie a Chorvatsko a k tomu všemu, a to bylo to hlavní, za ČS tam bylo moje rodné město, kde stále bydlím :) Krásné překvapení, když znáte ty lidi v televizi, kteří tam soupeří ve sněhu převlečení za vlky a medvědy :) ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Moc milá soutěž, při které člověk poznával kulturu ostatních evropských národů a který především dokázal i přes velkou rivalitu týmů sbližovat. Byl to takový pořad, při kterém se sešla celá rodina a fandilo se. :) Jednoho dne se znenadání vytratil z obrazovek. Dneska mezi všemi těmi soutěžními seriály by to asi nemělo moc šancí zaujmout a jaký to byl kdysi zážitek pochopí už asi jenom pamětník. Z moderátorů jsem měl nejraději Marcelu Augustovou. :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • V začátcích od roku 1965 se soutěže účastnily čtyři evropské země, a to Francie, Belgie, Západní Německo a Itálie. (Ded@M@tes)
  • Statisticky nejhorším státem v soutěži se stalo Nizozemsko. Přestože se her plně účastnilo po deset sérií (a to v letech 1970–1977, 1997 a 1998), ani jednou nevyhrálo finále. (CANNIBAL)
  • Reprezentaci Československa a posléze i České republiky lze procentuelně považovat ze všech zúčastněných zemí za nejlepší. (Ded@M@tes)

Související novinky

Darabont a King opět spolu

Darabont a King opět spolu

08.02.2007

Frank Darabont ještě nedokončil svůj nejnovější projekt a už se rozpovídal o svých budoucích plánech. V nynějších dnech pokračují přípravy na jeho další film The Mist, který vychází z novely mistra… (více)

Reklama

Reklama