Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (92)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Trochu strasidelna road-movie od rezisera Johna Shibana /serial Akta X, Pernikovy Tata/ prinasa scenar podobny filmu Joy Ride. A opat, tak ako v pripade Joy Ride to na mna funguje. Chvalim strasidelnu atmosferu, tajomneho sofera na aute a zrucnu reziu. Herecke osadenstvo je dost nezname, ale snazi sa a to sa ceni ..... 66 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor/thriller, který má místy docela zajímavé momentky, ale jeho kvalitu hodně sráží nelogické chování hlavní hrdinky a zdlouhavě nudné pasáže. Místy má děj skutečně našlapanou atmosféru, která je však záhy vystřídaná naprosto nelogickou scénou u které nezbývá než jen zakroutit hlavou. Svým způsobem měl tento film skutečně navíc, ale tvůrci z toho prostě nedokázali vymáčknout co nejvíc. Navíc zde zůstaly některé scény nevysvětleny. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Generický horůrek, který alespoň není obyčejný slasher (na to je tu příliš málo "obětí"), ale prvky na strašení tu jsou spíš jen na dodání chvilkového zmatení diváka. Zbytek je přímočará americkohororová rutina, kterou s trochou umu dokážete celou předvídat. Kdyby se různé creepy scény (zmizelá dívka, která následně zmizí, policista, co přežije ránu do hlavy a následně zmizí, kanibalismus, ta rodinka z traileru, mučení, tajemnost osoby v pick-upu) zapracovaly lépe do vyprávění filmu, kdyby tam všechno zapálené nevybuchovalo jak kdyby to bylo kompletně plné výbušnin a kdyby se Nicole a policista nechovali (pořád, POŘÁD!) jako naprostí idioti, třeba nikdo nemusel umřít. Jenže cobykdyby film nezachrání. Zajímavá byla typická scéna typu "20 minutes with jerks", kde se rozhodli tam frknout rovnou nahotu. Těžko říct, jestli to uvěřitelnosti vztahu Jesse a Nicole pomohlo. Herecky totiž půlka herců totálně podehrává a druhá absolutně přehrává. Nejhorší výtka je ovšem kamera. To filmovému štábu nezbyly peníze ani na jeden stativ? Z věčného kymácení kamery se mi občas dělalo špatně. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z milion kopií Stopaře. Mě tyhle filmy nevadí ale bohužel zároveň nemají pro mě nic co bych uvítal. Ploché postavy a strašná scénáristická patálie. Druhý díl se mi celkem i líbil co si pamatuju ale tohle mi přišlo o něco horší. Navíc to donucené zabití přítele bylo strašně trapný. O dírách ve cénáři raději nemluvím. Špatný film s asi 2 dobrýma scénami. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Naozaj slabučké dve hviezdy namiesto jednej sú iba za dve scénky - svojskú rodinku z karavanu nápadne pripominajúcu tú z masakru v Texase a za moment ktorý spomína vo svojom komentári Klay. Rozhovory Nicole so šerifom boli kapitolou samou o sebe a vôbec asi od 20 minúty človek dúfa že Nicole skape čím skôr. Poteší že to nie je úplne cez kopírak ako väčšina podobných hororov, snaha o oživenie príbehu však príliš nevyšla a chýbala tomu lepšia pointa. Snáď v druhom pokračovaní... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama