Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

zbysik 

všechny recenze uživatele

Bylo našlápnuto na víc, ale závěrečná očividně natahovaná "půlhodinka" nadprůměrný dojem potápí do průměru. V rámci svého subžánru děj filmu vcelku originální. "Zvláštní" kameru jsem též vnímal jako pozitivum. Na to, že dvacetileté kluky hrají třicátníci, jsem již zvyklý :-), ale v tomto případě to bylo očividnější než v jiných, žánrově podobných filmech. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Asi vynechám sociálno-kritický podtext mojej recenzie. Ide o snímok, ktorý vyvoláva očakávania, že sa napokon dostaneme niekam celkom inam, ako si pri sledovaní myslíme. Ale opak je pravdou. Je to len brutálna rezanica o šablonovito podaných yankees, ktorý sa prídu zhuliť, ušukať resp. prežiť lásku svojho života, ktorú treba neskôr v núdzi ochrániť ( aj keď si tá gypsy krv nezaprie ). ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem více a po pravdě řečeno tento horor nepřináší nic nového. Přílišná počáteční brutalita je vystřídáná předlouhou pasáží ničeho. Následuje pokus o vytvoření a stupňování napětí spojený s dalšími násilnými vraždami. Každý, kdo viděl a obdivuje Pána prsenů, si musí říci, co tam proboha dělá Sean Astin? Vždyť se tam vůbec nehodí, jeho zařazení do žánru hororu je opravdu velmi nezdařilé! Finální akce celého filmu je dle mého názoru zfouknuta velmi lacino. Škoda, z námětu se dalo vytěžit více... 40% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Údajně podle skutečných událostí natočený thriller, vystavěný na jakémsi náboženském kultu přiblblíků v zapadlých mexických přístřešcích (mezi nimi i oddaný přítel Froda Sam z Tolkienovi trilogie). Původně to ale měla být pánská jízda do Mexika za levným sexem, chlastem a bezstarostným poflakováním se. Ostatně tamní uličky za denního světla vypadají až romanticky, v noci v nich ale vládne temná síla, opepřená mordy skoro jako ze série Saw. Základním stavebním kamenem je tu ale podmanivá atmosféra, překvapivě solidní herecké výkony a úsporně přizdobené krvavé momenty. Jen závěr už zbytečně vrství jedno klišé za druhým!! Nezaměňovat s hororem; nicméně jako nenáročné postrašení diváckého stavu to bohatě stačí!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo, že to bude takový Hostel po mexicku (což by bylo zklamání už samo o sobě), ale nakonec to bylo ještě mnohem horší. Nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda, nuda. Film je zajímavý, asi jako tento můj komentář. Ale vydržel jsem to do konce. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama